MyBabyy_ funnymummy yakın zamanda gittiniz mi doktora ne dedi ben en son geçen hafta gittim açılmaya falan bakmamıştı bugün bakar sanırım
funnymummy MyBabyy_ bende geçen hafta gittim çatı muayenesi felan yapmadı hiç 😂sancım felan da yoktu zaten şurda birkaç gündür var bişeyle😂
Anonim3447 funnymummy valla şakası bir yana sıcak nemtuvalet nöbetleri ağırlık birde sinekler dayanilmiyor
Senannnn funnymummy son 8 ama hiç gelecek gibi değil 😂 çıkmadan önce iyice keyif süreyim diyor galiba belirti bile baya az çünkü 😏
funnymummy Anonim3447 zaten o yüzden doğsa diye insna istiyor 😂yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum 🤦♀️😂
Senannnn funnymummy valla çok haklısın hareketlerini gören bu kız fazla durmaz gelir diyordu ama haksız çıkardı herkesi 😂
Btlabk Bulbulyuvasi bende depresyondayım son 7 dogurmadan logusalık yasıyorum cok agrım var ama sancım falan yok yatamıyorum kalkamıyorum 😞bir ben mi böyleyim diyordum
Btlabk Sabina__ aynı agrı bendede var gelen giden yok😞nerdeyse 1 aydır agrı cekiyorum 35. Haftada erken dogar dedi 39 Olduk nişanım arefe günü geldi
Sabina__ Btlabk bende nişan falan gelmedi adet sancısı çekiyorum hala şiddetlenirsa giderim hastaneye