EMIR-ATLAS asilbabysmother benim iki yengemde spinalle hamile kaldılar Rabbim nasip edince veriyor. Yıllardır korunmayın hamile kalmayanlar da var bence biraz nasipte var
Mavi-koltuk asilbabysmother lohusalıkta adet olana kadar dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum çünkü ne zaman yumutladığınızı bilemezsiniz. lohusalıktada yumurtlanıyormuş
asilbabysmother Mavi-koltuk teoride ve uygulamada diye bir şey var ya. Ben hep diyordum dikkat etmem lazım işte sonradan niye böyle oldu anlamadım 😂😂 bildiklerimi uygulamaya dökemedim
Esra_Omer_21 asilbabysmother canim benimde eşimin zoru ile olmustu cahil diyim😂😂😂bebek olana kadar korunmadigimiz için bosluguna gelmişti.ama çok şükür tutmamisti.😅
asilbabysmother Esra_Omer_21 inşallah bana da tutmazzz mı desem ya hayırlısı diyorum artık ne diyiiiiim
asilbabysmother Zehrabal1 bebeğimi emzirip gidiyorum hemen. İzmir sıcağında bu öğle vakti beni tek bu dışarı çıkabilir şuan 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim 3_fistikannesi doktora sordum 2 3 tane emzirmede sıkıntı yok dedi. Doğuma yakın kesicem ama memeden.
asilbabysmother birgaripana_ başınız sağolsun öncelikle. Bana da Allah yardım etsin inşallah yoktur ama hayırlısı tabi 😃
EMIR-ATLAS asilbabysmother ben de 6 ayım bitti hastalandım ama hap kullanıyordum nasip oldu demekki 6 haftalıkken karnımdaki testte öğrendim ama belirti hiç yoktu
EMIR-ATLAS asilbabysmother valla ben 6 haftalık olmuştum ve hiç belirtim yoktu test yaptım pozitif çıktı şuan 23 haftalık oldum 😂
Sevgi1985 asilbabysmother meraklandım test yaptınızmı yada kalmı geldi kızcem bebek varda şokumu atamadın 🤣 töbe kız gülmeyin başıma gelir zaten kaza ile 20+3 nerdeyim 😏
Aecer asilbabysmother benim eşim öyle olmuş 😃 yani kayınvalidem 40ı çıktığı gibi hamile kalmış, abisiyle arasında 11 ay var 😃
asilbabysmother Aecer şükür ben kayınvalidenize benzememişim. Şimdi yaptım negatif. Kayınvalidenizle şimdilik kaderdaş değiliz 😂
asilbabysmother Elotyy valla bana ders oldu. Bir daha kendimi ayrı eşimi ayrı korurum 😂😂 olacak olursa orasını bilemem de ben kendimi garantiye alayım da artık 😂😂
Cancan2 Ayy test yaptınız mı şimdi okuyunca meraklandım bizim bi tanıdığımız 40 ı çıkmadan hamile kalmıştı bile isteye mdksbsks
asilbabysmother Sevgi1985 ayyyy şimdi yaptım. İlk sizlere yazayım dedim. Tek çizgi. Rabbim isteyenlere, doğru zamanda nasip etsin. Bebek çok isterim ama daha yavrum küçük ona bunu yapmak istemedim 🌸 olanlara saygım sonsuz ama ben yapamazdım