asilbabysmother Şimdi gidiyorum almaya bacılar. Dua edinnnnn. Allahım kimseye bir şey de diyemiyorum içim içimi yiyor. Aman içim içimi yesin ben naneyi yemeyim de. Eşim istiyor ohhhh öyle bende isterim zorluk banaaa ve yavruma olacak 😀
asilbabysmother Sevgi1985 ayyyy şimdi yaptım. İlk sizlere yazayım dedim. Tek çizgi. Rabbim isteyenlere, doğru zamanda nasip etsin. Bebek çok isterim ama daha yavrum küçük ona bunu yapmak istemedim 🌸 olanlara saygım sonsuz ama ben yapamazdım
asilbabysmother Elotyy valla bana ders oldu. Bir daha kendimi ayrı eşimi ayrı korurum 😂😂 olacak olursa orasını bilemem de ben kendimi garantiye alayım da artık 😂😂
asilbabysmother Aecer şükür ben kayınvalidenize benzememişim. Şimdi yaptım negatif. Kayınvalidenizle şimdilik kaderdaş değiliz 😂
EMIR-ATLAS asilbabysmother valla ben 6 haftalık olmuştum ve hiç belirtim yoktu test yaptım pozitif çıktı şuan 23 haftalık oldum 😂
asilbabysmother EMIR-ATLAS ay daha regl olmadım ben ama negatif çıktı testim. Kırktan sonra hâlâ regl olmadım
EMIR-ATLAS asilbabysmother ben 6 ay sonra regl oldum zaten bi sefer regl oldum sonra hemen hamile kalmışım ben doğum kontrol hapı kullandım şansa bitti yazdıramadan hamile kalmışım
Esrahmet asilbabysmother dün ebeye gittim 60 gün sonra spiral takalım dedi doktor dedim haftaya gel ilac yazalim senin şuan vücudun okadar hamile kalmaya müsait ki 20 günde bile hamile kalabilirsin demisttix😂
Canimucizem Esrahmet benim de tam tersi 3 yıl bir mücadelem oldu ama hiç korunmadim nasıl olsa olmuyor diye daha doğrusu hep cabaladigimiz için şimdi daha zor olucak onun rahatlığı ile ben ne yaşarım bilemedim 😂 bebeğim sağlıkla gelsin azcik büyüsün elbet çok isterim rabbim müsade ederse ama 40 çıkar çıkmaz olursa ne halt ederim bilemedim 😂
EMIR-ATLAS asilbabysmother şahsen bana kilo aldırmadı ama tabiki benim bünyem çabuk kilo almıyor. Kullandığım süre boyunca hep 52 54 kilo civarındaydım