Havvaca Komşumuzda olmuştu 40′i çıkar çıkmaz hamile kalmıştı. İlki 1 yaşına girmeden ikinciyi doğurdu işte sjsjsjjsjs.
asilbabysmother Havvaca teşekkür ederim. Gece gece o kadar rahatladım ki, o kadar yani. Gidiyim de bir soğuk su içeyim 1-2 litre 😂😂
asilbabysmother usenmedimyaptimbirvelet ya son 3 ay yasaktı ilişki. 40dan sonra böyle bir anda oldu. Aslında bu yoktu, öyle bir içimden geldi 😂😂
Havvaca asilbabysmother Hahahahahah damacana daha iyi olur gibi😂 şaka bir yana Rabbim hazır olana versin. Bir test falan ver kac gün geçti ilişki üstünden
Zumzugukodummuzzingillatirim asilbabysmother doğurganlık kısmı olarak ırsı. Yani boy kilo elbet etken yada farklı dizilimler falan ama genelde bizim soyumuzdaki aldığımız gelinler bile ceket mi o dese karnı şişen tipler. Bende öyle olduğumu oğlumun 5 aya kadar gizlice karnımda büyüdüğünü cuma günü öğrendim dkdkdkdk
Havvaca Zumzugukodummuzzingillatirim anaaa oğlan mi seninki göstermemişti diye hatırlıyorum ben tekrar mi gittin 🥰🥰
asilbabysmother Zumzugukodummuzzingillatirim arkadaşlar öyle bir şey olmaz diyin. Sabah gidip test mi alayım sjsjsjjsjsjjsj bizimkiler de doğurgan(bu basıl kelime ise kusura bakmayın stresten kelime bulamadım) eşimin sülalesi de maşallah bizi ikiye katlar, toplar, çıkarır 😂
asilbabysmother Havvaca rabbim hayırlısını versin tabi her zaman 🙏🏻 Tam 30 gün geçmiş ilişki üzerinden 🤷🏻♀️
Sukran2022 asilbabysmother test yap bi bence sen en azından kafanda soru işareti kalmasın yiyip bitirme kendini olduysa da hayırlısı olsun
asilbabysmother Havvaca dört gözle sabahı bekliyorum. Kimseye söylemeden sessiz sedasız gidip alıp geleyim. Dua edin 😀
birgaripana_ asilbabysmother İlk bebeğim doğumdan sonra vefat etmişti lohusallık biter bitmez hamile kalmiştim tekrar. Bile isteye oldu tabi uğraştık yani 😁 yaşadaydı ikici cocukla araları 11 ay
asilbabysmother birgaripana_ başınız sağolsun öncelikle. Bana da Allah yardım etsin inşallah yoktur ama hayırlısı tabi 😃
EMIR-ATLAS asilbabysmother oluyor canım ben lohusalıktan sonra sadece 1 defa regl oldum korunmama rağmen şuan 21 haftalık hamileyim ☺️