asilbabysmother Evet hanımlarrrrr. Aranızda bunu yaşayan var mı? Böyle bir şey olabilir mi, mümkün mü?😃 Mümkünse ben şimdi naneyi yemedim mi 💃 Stü korumuyor tamam ama lohusalıktan çıktığımız gibi bir kaza olduysa hemen bebek olur mu (olmuyor deyiiiiinnn) 😂
usenmedimyaptimbirvelet asilbabysmother yani belli olmaz kimine ceket atsan hamile kalır kimi senelerce dener nasip :)
Berennmom asilbabysmother kızım 9 aylıkken hamile kaldım 7 ay adet olmadım zaten 8. Ayda dört gün oldum 9. Ayda hamile olduğumu öğrendim şokunu 9 aydır anca atlatabiliyorum ahshajjdjah
Yenibirannee asilbabysmother kaza varsa hiç affı olmuyor bazen tutan tutmus oluyor 😀 öyle bir şüpheniz mi var?
Zumzugukodummuzzingillatirim __mom1 lohusalıktan çıktığım gibi hamile kalmadım ki ben aşko bebem 6 7 aylıktı galiba o zamanlar
Cinarsaitinannesi Tabi ki oluyor ben adet olmazken bile 7 ay olmadim doktorum dikkat et yumurtlaman baslamis hemen hamile kalabilirsin demişti ertesi gun hapi falan kullan eğer yeniyse adetin geciktiyse de eğer ilk zamanlar duzensizlik olmasi cok normal hatta aylarca olmaya bilirsin de
asilbabysmother usenmedimyaptimbirvelet ahahahhahahah 😂 allah aratmasın tabi de bu kadar da çabuk olmaz herhalde inşşş
asilbabysmother Yenibirannee ya kırkım yeni çıkmıştı. Bir heyecanlandım öyle. Aferin bana iyi nane yedim 😂😂
usenmedimyaptimbirvelet asilbabysmother 40’tan sonra korunmasız ilişki mi oldu 😅😅 bu nasıl cesaret yiğidim
Zumzugukodummuzzingillatirim asilbabysmother aşkım maalesef doğurganlık seviyene bağlı. Annem bana hamile kaldığında spiral + prezervatif varmış. Bende hap + prezervatif ile 6 7 aylıkken bebem hamile kaldım. Hani zaten pik seviyede 2 3 gün var ondada gidip çat yaşışması ve bunca yolu engeli bariyeri aşması nasıl oldu bilmiyoruz ama yandık bir kere…
asilbabysmother Zumzugukodummuzzingillatirim anamın dört çocuğu doğurganlık ırsi mi 😂😂 şaka maka hemen olursam da ben nerelere gidem. Bebeğim daha 2,5 aylııııık. Bu bebe keser beni 😂😂 ay bir de annemin de sprilla kardeşle hamile kaldığı aklıma gelmiştir. Hayırlı olsun canolar 🤷🏻♀️😂
Htc_snn asilbabysmother ben 7 ay emzirdim ve 7 ay adet görmedim memeyi bıraktı 8. ayda adet oldum bebeğim 9 aylıkken hamile olduğumu öğrendim
asilbabysmother Htc_snn hayırlı olsun öncelikle. Bebeğim 2,5 aylık. Daha olamaz herhalde ya böyle bir şey 🤷🏻♀️
Zumzugukodummuzzingillatirim asilbabysmother doğurganlık kısmı olarak ırsı. Yani boy kilo elbet etken yada farklı dizilimler falan ama genelde bizim soyumuzdaki aldığımız gelinler bile ceket mi o dese karnı şişen tipler. Bende öyle olduğumu oğlumun 5 aya kadar gizlice karnımda büyüdüğünü cuma günü öğrendim dkdkdkdk
EMIR-ATLAS asilbabysmother benim iki yengemde spinalle hamile kaldılar Rabbim nasip edince veriyor. Yıllardır korunmayın hamile kalmayanlar da var bence biraz nasipte var
asilbabysmother usenmedimyaptimbirvelet ya son 3 ay yasaktı ilişki. 40dan sonra böyle bir anda oldu. Aslında bu yoktu, öyle bir içimden geldi 😂😂