Neseren glz87 34. haftada bebiş doğdu diye buton çıkıyor ya uygulamada onu demek istedim. Erkenmiş evet🙈 doktora haftaya soracaktım ama burdan da öğrenmiş oldum teşekkürler ☺️
Dilara_28 Ece0909_ SEN CİDDİ MİSİN BENDE 22 YAŞINDAYIM 11 AYLIK EVLİYİM İSTANBUL’DA YAŞIYORUM YAAA TESADÜFE BAK
Medine_yasar05 Yagmurmeric benim ilk doğumum 24 haftalık olduğu için sezaryanla daha sonra diğerleri de sezaryen oldum bu beşinci bebişim olacak sezaryanla tansiyonum yüksek diye erken alacaklar bu ayın 18 de kontrolüm var o zamana kadar 35 haflik oluyorum gün verecekler
Dilara_28 Ece0909_ ALLAH’IM BOZMASIN RABBİM UZUN HAYIRLI GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEVAMININ GETİRSİN İNŞALLAH 🤲❤️
Neseren Mujde1991 yaa benimki de baş aşağı duruyor ama bana tek dediği bol su iç. Korktum şimdi. Sezaryen mi sizinki
Mujde1991 Neseren evet ama bnmki tercih normalde bugun cati muaynesinde normal dogum için uygun hata baya iyi dedi ama bn denemek istemiyorum ondan bu sekilde 🌸
Sengul-9798 Neseren haftan çok erken canım 36 Latin sonu gibi hurma ye bol bol yürüyüş yap ve merdiven inip çık eğer normal doğum düşünüyor san sezeryan düşünüyorsan bişey yapmana gerek yok bebişin kilosu nasıl rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏🤭
Neseren Sengul-9798 teşekkürler ☺️ belli olmaz son ana kadar ama normal istiyorum. bu haftalarda bi tek yürüyüş öneriyorlar sanırım. Geçen hafta söylemedi kilosunu ya ben de sormayı unuttum ilk kez gittiğim bi doktordu