Neseren 34+0 ve bebiş doğdu butonumuz geldi kızlaarr 🎉 ilk gebeliğim hem çok heyecanlı hem çok tedirginim bu haftadan sonra doğumu kolaylaştırmak için neler yapılabilir
Aslan10 Neseren sıcak duş alıp masaj yapmak perine masajı öneriliyor hurma yemek merdiven çıkmak çömelip kalkmak ve cinsel ilişkiye girmek doğumu kolaylaştırır korunmasız ilişki öneririm
Bulbulyuvasi Haftan erken canım 36yı bekle. Merdiven inip çıkarsın bitki çayı içersin yer silersin ilişkiye girersiz korunmasız vs
Neseren Bulbulyuvasi öyle mi doktora sorayım diyordum ama haftaya kontrolüm o zamana kadar burdan da bilgi almış olayım dedim. Yürüyüşle devam o zaman
Neseren Bulbulyuvasi bu ara sabırsızlanıyorum biraz bi de buton gelince heyecanlandım çok 😅neyse zamanında gelsinler de sabrederiz
Ece0909_ Medine_yasar05 amin inşallah aslında erken geldi daha 34+2 haftalığım erken doğum riskim var bebeğin başı aşağıda normal doğum istiyorum ama doktor doğum için henüz bir şey söylemedi
Aslan10 Neseren aynen canım erken bende yazacaktım fikir istediğin için bisey demek istemedim 37 gibi başlasan daha sağlıklı hatta yerinde olsam 38 falan beklerdim ama ilişkiyi devam ettir