Ece0909_ Dilara_28 bende öyle progestan fitil kullanıyorum 3 gün hastanede kaldım şükür biraz yukarı çıktı doktor alttan muayene ettiğinde bebeğin başına dokunuyorum demişti
Dilara_28 Ece0909_ YOK ALTTAN BAKTIĞINDA GÖRMEDİ O KADAR DEĞİL AŞAĞIDA AMA NORMAL ULTRASONLA KAFASINA BAKAMADİ AŞAĞIDAN BAKTI İDRAR KESENE ÇOK BASKI YAPİYOR DEDİ ÖYLEDE GERÇEKTEN
Dilara_28 Ece0909_ AMİN İNŞALLAH BİLMİYORUM Kİ ÇOK AŞAĞIDA DEDİ ALTTAN MUANE ETTİ KANAMAN SUYUN GELİRSE HEMEN GEL DEDİ
Medine_yasar05 Ece0909_ Allah’ım bu kadar acıyı çektirip kimsenin kucağını boş göndermesin eve inşallah çok güzel bir duygu 5 ci sezaryanim olacak ama hiç korku Yok ben de sadece heyecan var bebeğimi çok merak ediyorum
Yagmurmeric Medine_yasar05 benimde yarın belli olcak zorunlu sezaryen ihtimali var bebeğim kilo gelişimi yavaş ve geride olduğu için, sizin neden öyle ?
Medine_yasar05 Yagmurmeric benim ilk doğumum 24 haftalık olduğu için sezaryanla daha sonra diğerleri de sezaryen oldum bu beşinci bebişim olacak sezaryanla tansiyonum yüksek diye erken alacaklar bu ayın 18 de kontrolüm var o zamana kadar 35 haflik oluyorum gün verecekler
Yagmurmeric Medine_yasar05 şimdi gördüm neden olduğunu çok geçmiş olsun şimdiden Allah kolaylık versin ❤️
Mujde1991 Neseren ben 27 haftadan beri cocugun basi asagida dogum pozisyonunda istrahat onerdi ilişkiyi kestirdi olmasn dedi 36 geldik cok sukur hala dinlen diyo 37.5 da alcak cocugu sende yat bnce 2 haftaaa
glz87 Neseren aynen bebek doğdu butonu yazmışsın 34. Hafta daha çok erken benimde şuan 34.haftam fakat 38. Haftayı beklicem benimde ozaman bebeğim dünya ya gelecek belden uyuşmalı Sezaryan olacak☺ herhangi bir şey olmadığı sürece bekle canım ☺
Dilara_28 glz87 37 HAFTADAN ÖNCE DOĞAN BEBEK ALLAH KORUSUN PREMATÜRE OLARAK SAYILIYORMUS ALLAH’IM GÖSTERMESİN DAHA ERKEN
Neseren glz87 34. haftada bebiş doğdu diye buton çıkıyor ya uygulamada onu demek istedim. Erkenmiş evet🙈 doktora haftaya soracaktım ama burdan da öğrenmiş oldum teşekkürler ☺️
Dilara_28 Mujde1991 35 bitiyor ilişkiyi kes 37 HAFTADAN sonra 9liski öneriyoruz doğum kolaylığı için dedi
Neseren Mujde1991 yaa benimki de baş aşağı duruyor ama bana tek dediği bol su iç. Korktum şimdi. Sezaryen mi sizinki