Neseren Bulbulyuvasi öyle mi doktora sorayım diyordum ama haftaya kontrolüm o zamana kadar burdan da bilgi almış olayım dedim. Yürüyüşle devam o zaman
Neseren Bulbulyuvasi bu ara sabırsızlanıyorum biraz bi de buton gelince heyecanlandım çok 😅neyse zamanında gelsinler de sabrederiz
Ece0909_ Medine_yasar05 amin inşallah aslında erken geldi daha 34+2 haftalığım erken doğum riskim var bebeğin başı aşağıda normal doğum istiyorum ama doktor doğum için henüz bir şey söylemedi
Aslan10 Neseren aynen canım erken bende yazacaktım fikir istediğin için bisey demek istemedim 37 gibi başlasan daha sağlıklı hatta yerinde olsam 38 falan beklerdim ama ilişkiyi devam ettir
Yagmurmeric Medine_yasar05 benimde yarın belli olcak zorunlu sezaryen ihtimali var bebeğim kilo gelişimi yavaş ve geride olduğu için, sizin neden öyle ?
Ece0909_ Dilara_28 bende öyle progestan fitil kullanıyorum 3 gün hastanede kaldım şükür biraz yukarı çıktı doktor alttan muayene ettiğinde bebeğin başına dokunuyorum demişti
Dilara_28 Ece0909_ AMİN İNŞALLAH BİLMİYORUM Kİ ÇOK AŞAĞIDA DEDİ ALTTAN MUANE ETTİ KANAMAN SUYUN GELİRSE HEMEN GEL DEDİ
Yagmurmeric Medine_yasar05 şimdi gördüm neden olduğunu çok geçmiş olsun şimdiden Allah kolaylık versin ❤️