Kadnag Beyaz dalan sabun veya hacı şakir ama beyaz olsun(sade)olması önemli, yüzünü köpükle 5dk sonra yıka kurutur iyi gelir

Zehouu yok ya diyor ki hormonlar bozulunca tıkanan gözenekler yaglanir ve kusmaya başlarmış hepsi hormon bozukluğu ve regl olmamakla alakalı yani ama bazı kadınlar da çıkmıyor olmuyor çok enteresan kuzenimin 2 tane kızı oldu 1 tane bile sivilcesi yoktu hamilelikte

dilek6 onları normal de de hep yaparım zaten o kadar dikkat etmemize rağmen nasil çıkıyor anlamıyorum

Kadnag bende çok dikkat eden ve cilt temizliğine dikkat eden biriyken kızımda yaşadım inan çoğu verilen tavsiye yüzümü daha kötü yapmıştı sonra cildiye yolunu tuttum ve şuan 2 gebelik bunları kullanıyorum düzenli cildim tertemiz bi tane sivilce çıksın gece jeli sürüp yatarım sabah gitmiş oluyor

Kadnag benim yüzüm sırtım perişan oluyor valla bu ikinci mesela çok kötü heryerim

dilek6 ay inşallah bana da öyle iyi gelir bu hafta alıp kullanmaya başlayacağım iyi gelirse çok dua ederim size 🙏😅

Kadnag gelir gelir takma kafaya kısa zamanda güzel sonuçların olsun inşallah ☺️