Kızlar 17. Haftamdayim kizim olacak :) yanaklarım hep kırmızı kırmızı iltihaplı sivilceler atiyo ve geçmiyor çözümü olan war mi acil yardım çok moralim bozuluyor 🥹

29.haftadayim erkek bebeğim ve sadece yüzümde değil boynumda ve sırtımda bile sivilceler oluştu. Lekelenmeler oldu. Asla geçmek bilmiyor herşeyi kullandım ve asla sabun sürmeyin daha kötü oluyor.

Semanursallan sabun taraftarı değilim ama cidden gittikçe çoğalıyor hepsi iltihaplı lekeleri kaliyor napacagimi sasirdim ya

Kadnag 1 gebeliğimde kızımda yaşadıklarımı yaşıyorsun asla sabun vs kullanma ceravenin akneye meğilli ciltleri için yüz yıkama jeli ve bi kremi var o ikiliyi kullan 1 haftada düzelirsin asla başka şeyler kullanma ve gündüz güneş kremi tecrübe ile sabit diğer şeyler seni maf eder leke yapar

dilek6 la roche kullanıyorum normal de o bile iyi gelmiyor cerave iyi gelir mi ki

Kadnag la Roche iyi gelmiyor bu dönemde ama sana dediğim seri 24 saat içinde etkisini gösteriyor ve cildiyeden yazılmıştı bana dene farkını hemen görürsün kimseyi dinleyip yüzünü maf etme

dilek6 gerçekten mi o kadar etkili mi link atabilir misiniz rica etsem

Semanursallan bende de aynı sorun var asla geçmiyor anca doğurunca sözde erkek bebem güzelleştirir derler

Kadnag dur kullandım 2 ürünü de sana atayım havlu peçete kullan ve gündüz güneş kremi

Kadnag Beyaz dalan sabun veya hacı şakir ama beyaz olsun(sade)olması önemli, yüzünü köpükle 5dk sonra yıka kurutur iyi gelir

Zehouu yok ya diyor ki hormonlar bozulunca tıkanan gözenekler yaglanir ve kusmaya başlarmış hepsi hormon bozukluğu ve regl olmamakla alakalı yani ama bazı kadınlar da çıkmıyor olmuyor çok enteresan kuzenimin 2 tane kızı oldu 1 tane bile sivilcesi yoktu hamilelikte

dilek6 onları normal de de hep yaparım zaten o kadar dikkat etmemize rağmen nasil çıkıyor anlamıyorum