Maya311214
[bilinmeyen] semen analizi sperm testi. Şimdi biz şöyle bir yol denedik doktor kesinlikle coraspin ve folikasidi kesmeden devamlı kullanacaksın dedi. Rahim filmi temiz tüplerim açıktı yalnız tiroit yüksekmiş bende bu da düşüklüğe neden oluyormuş troiti düşürmek için her sabah aç karna ilaç içiyorum doktor Doğuma kadar bunu içeceksin dedi. Eşimin spermlerinde de morfoloji 4 olması gerekirken 2 çıktı hamşle bırakır ki bırakıyor ama geç bırakır demişti hakkaten de 1. Gebeliğimde 5 ayda 2.gebeliğimde 6 ayda 3.gebelipimde de 7.ayda filan hamile kalmıştım 4.gebelikte yani şuanki 5 ayda kaldım. Ama folikle coraspini hiç kesmedim sigara içiyorsan kesinlikle bırak kocan içiyorsa da günde en fazla 3 tane içsin sigaradaki bazı maddeler de düşüklüğe neden oluyor zaten başlı başına zarar
Gunesdlan
Maya311214 Canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasil etsin, birşey soracaktım benimde eşimin morfoloji 0, ilk gebeliğim kalbi durdu 1 yıl önce şuan tüp bebeğe başlarken hamile olduğumu öğrendik, 6+4 üm şuan korkuyorum bir sıkıntı olurmu diye, genelde düşükle sonuclanır yada kromozomlarda sıkıntı olur demişlerdi hep, tüp bebeklemi hamilesiniz
ikinciannelikicin
Msalbyrk tabi bisey demedim fikrinize ama iste bazen araci lazim oluyor hayirli isler icin. Benimde yasim 26 7 yasina yakin oglum var. Hala gencken yaptirdim ki tup bebekte yas cok onemli. Kalina biliyosa tabi dogal hamile kalmak gibi guzel bisey yok bunuda oglumda yasadim ama ikinci icin iste boyle bi tecrube edinmek zorunda kaldim. Rabbim herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin bu kokuyu duyguyu yasatsin insallahhh.
ikinciannelikicin
[bilinmeyen] tabi canim ben ilk gittigim sene rahim filmlerim cekildi sperm analizleri yapildi ameliyat oldum derken en son sebepsiz infertilite sonucu tup bebek denildi. Insallah gerek kalmaz tup bebege de kolay bi yolla hamis kalirsin hayirlisiylada dogurdugunu goruruzzz. Insallah bu sureci en kisa zamanda guzel bi sekilde atlatirsin.
Maya311214
[bilinmeyen] ki doğal yolla hamile kalabiliyorsun kesinlikle bir doktorun ağızına bakma
Hayta
[bilinmeyen] evet kromozom analiziydi.sanırım tam adı periferik kromozom analiziydi.Bizimde temiz çıktı. Eğer imkanın varsa elindeki tahlillerle baska bir Prof a daha git derim
ikinciannelikicin
[bilinmeyen] tup bebek merkezi diye cekinme hemen tup bebek yapalim demiyorlar tahlillerine bakiyorlar varsa baska bi care once onu oneriyorlar. Mesela sadece klomenle hamile kalan bi hastasindan bahsetmisti doktorum bende denedim ama bende fayda etmemisti o yuzden denemek istemedim. ben cok istedim tup bebek olsun diye onun uzerine kabul etti.
Maya311214
[bilinmeyen] hakkında hayırlısı olsun maddi açıdan biraz zorluyor bizi de ama çok kaliteli bir doktor aklında bulunsun Erhan Cankat
Edaceho
[bilinmeyen] amin çok sağol inşallah sende tez zamanda müjdeli hayırlı haberi alırsın
Buse01
[bilinmeyen] vardir bi bildigi doktorun
Buse01
[bilinmeyen] baska doktora git bide
Maya311214
[bilinmeyen] çok uzak Pendik Anadolu yakası oluyor Etiler Fulya da Cankat klinik
Merobebe
[bilinmeyen] bence neden düştüğü veya gelişmediği araştırılmalı tüp bebekten önce. Ne malum tüp bebekle de bebeğin düşmeyeceği gelişmeyeceği? Bide bir ton ilaç kylllanacaksın?
Merobebe
[bilinmeyen] hangi şehirdesiniz ?
Duyguvv
[bilinmeyen] tahin filmi istemesine gerek yok kanalların tıkalı olsaydı zaten hiç hamile kalamazdın. Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım maddi durumunuz el verişliyse deneyin en azından en sağlıklı embriyolar transfer ediliyor
Merobebe
[bilinmeyen] İstanbul da çok iyi Profesörler var onlara gidin bence düşk sebebini araştırırlar . Sonuçta hamile kalabiliyorsunn bu büyük nimet. Sürdürürken bi sıkıntı oluyo demek ki
Merobebe
[bilinmeyen] ilaç kullandınız mı peki corasprin veya kan sulandırıcı iğne
TgceBkr
[bilinmeyen] Çok geçmiş olsun . Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah. Benim fikrim bende 1. Gebelikte 15haftalık düşük oldu . 2. Gebelikte dış gebelik oldu . 3. Gebelik tüp bebek oldu ve tuttu çok şükür . Tüp bebek öncesi genetik test , rahim filmi , sperm testi büyün kontroller yapıldı ve rahimde sıkıntı olduğu için ameliyat oldum sonrasında tüp bebek yapıldı tüp bebek yaptırmadan öncede mutlaka 3-4 doktora gitmelisin gerçekten tek doktora bağlı kalmamak gerekiyor onu anladım .
Duyguvv
[bilinmeyen] bahsettiğiniz gibiyse histeroskopi uygulaması da önerebilirdi doktorunuz
minigin_annesi
[bilinmeyen] canim arastirma hastanesinde rahim filmi ixin randevu al baska doktora goster....ardindan spermograma baksinlar....sonra karar verilir buna unutma canim...banada tup bebek tedavisi deneyelim demislerdi ama ben baya ugrastim en sonunda kan pihtilasmasi cikti ondan sonra hamile kaldim....cok sukur iyne ile tedavi oluyorum darisi basina insallah saglikli gebelik gecirirsin canini sikma bitanem 🙏
Merobebe
[bilinmeyen] Bülent traş gerçekten çok başarılı ama sadece tüp bebeğe bakıyorlar sanırım. Eğer birgün düşünürsen de ona git ama senin durumunun sebepleri araştırılmalı