Usakli64
Teyzemin gelininin ilk cocugu dogal olarak oldu sonrasinda 2 düşük yaşadı dr tedaviyle gebe kalman gerek demis. Univ hast yonlendirmemis arastirma icin. Ben dr degilim ama ben olsam yonlendirirdim arastirilsin derdim
Hayta
2 bebeğimi kaybettim bende 1. Sebebi belli değil 2. ye genetik inceleme yaptırdım down sendromlu çıktı. Dr eşim ve benden genetik inceleme istemişti temiz çıkmazsa pgt yöntemi ile tüp bebek demişti. Butun tahlillerini yaptır için rahat etmiyorsa sen dr a teklif et en azından girecegin yolda şunu da yapsaydık keşke demezsin
Ckyert
Tup bebekte sağlıklı embriyo seçilebiliyor ondan yonlendirmis olabilirler iyi bir merkezde iyi bir doktorla yapmak başarı şansını arttiyor
Usakli64
[bilinmeyen] cok görüşmüyoruz o yüzden bilmiyorum teyzem pazarda anneme söylemiş
Edaceho
[bilinmeyen] doğal yoldan çocuğun oluyorsa bence gerek yok ama sen bilirsin tabi ama bence yapılması gereken çok test var dediğin gibi
Msalbyrk
[bilinmeyen] bence bu yaşta tüp bebek tedavsi saçma . Ayrıca sen hamile kalablyosun . Bence daha denli bi arastrma yapip tekrar dene bence
Edaceho
[bilinmeyen] sen tek doktorla kalma canım yani belki sağlıklı embriyo seçmek icin falandır ama olsun yani sen bi başka doktora görün
Maya311214
[bilinmeyen] yazdıklarının aynısını yaşadım 3.düşükten sonra tüp bebek dedi doktor. Para tuzağı. Hemen doktoru değiştirdim. İstanbul’da Fulya’da Cankat klinik Erhan Cankat doktorum ona gittik yapmadığı test kalmadı rahim filmi de çekildi herşey onun kontrolü dahilinde oldu şuan 17.haftaya gidiyoruz inşallah bebeğimi sağsalim kucağıma alırım. Biraz pahalı ama tavsiye ederim kesinlikle
Edaceho
[bilinmeyen] üzülme canım herşeyin başı moral korkma hamile kalmadığını düşün birde allah veriyor iste korkma
Msalbyrk
[bilinmeyen] çok üzülüyorum sana ya valla😞😞 eger durumun iyse bence özel bi doktora git devletin dktoru insana acklama mi yapyo 😒 kromozmda sknti yok dyosun pıhtı icin igne ilac kullanilyor zaten . Baska sorun yoksa tüp bebek icin çok erken bir kac ay bekle en azndan🙁
ikinciannelikicin
Msalbyrk kizlar oyle diyosunuz da bende de sorun cikmadi rahim filminde tikali cikan tuplerim laparoskopide acik cikti pesinden cektirdigim 3 filmdede yine kapali cikti. Spazm denildi. Yapabilecek bisey yoktu. 3 telefon gorusmeli 4 de yuz yuze profesorunden kadin dogumcusuna bi cok doktorla konusup fikir aldim hepsi tup bebek dedi. 2 bucuk sene bekledik olur diye takmadik hayatimizi yasadik 1 evladimiz var olmazsa olmaz dedik ama sonradan dank etti yas geciyo durum geciyo cocuk buyuyo kardesi olsun istedik tup bebek yaptirdik ve cok sukur ilk denemem de hamile kaldim. Yani tup bebek evet pahali bi cok doktor da paraci ama bazen sebepsizde olsa yardim almak sart oluyor. Doktorumdan da Allah razi olsun gittik ama hemen yapalim demedi paraci davranmadi hamile kalabilirsin bekle istersen dedi de ben istemedim. Iyikide beklememisim💕
ikinciannelikicin
[bilinmeyen] canim ben konyadayim ve tup bebek yaptirdik. 1 evladim var ikincisi olmuyordu. Geliceksen eger novafertili oneririm doktorlari ki benimki ali sami gurbuz com guler yuzlu pozitif insanlar. Benim onceki rahim filmlerim ameliyat raporlarima bakarak. Hamile kalabilirsin bana niye geldin dedi gulduk hatta. Yani her gelene illa sana tup bebek yapicaz diye diretmeyen oncesinde dogal yolla yardimci tedavi yapabilecekse onu secen doktor. Guvenerek gelebilirsin. Ilk gorusme de ucretsiz randevu alip onceki raporlarinla gelmen yeterli.
Maya311214
[bilinmeyen] 1.bebeğimi 9.haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 2.bebeğim 6 haftalıkken doğal olarak düştü 3. Bebeğimde enox iğne progestan coraspin kullandım 8.haftalıkken yine kalbi durdu ve yine kürtaj oldum
Edaceho
[bilinmeyen] aman bak benimde erken doğum riskim var doktor her gittiğimde heran herşey olabilir diyor allah nasip ederse doğar nasip etmezse olmuyor iste korkma canım benim doktorlara kalsa bak ilk gebrligimde herşeye çok iyi diyordu mükemmeldi hatta 25 haftalik erken doğum yaptım aniden allah nasip ederse oluyor iste korkma boşa olacağa çare yok
Msalbyrk
ikinciannelikicin ama büsranin yaşı 24 . Hani bi 28 fln olsa neyse. Ne bleym kendi verecegi karar . Ben fkrimi soyledm sadece 🤷♀️
Maya311214
[bilinmeyen] ayrıntılı kan testi(herşeye bakılıyor), rahim filmi, gen testi, eşime semen analizi yapıldı.
Nazliseras
[bilinmeyen] doktor çok önemli internetin altını üstüne getir gerekirse ankaradaysan doktor önerebilirim
ikinciannelikicin
[bilinmeyen] novafertil tup bebek merkezi ali sami gurbuz doktorum canim. Sen dedikleri doktora da git ama bu doktoru da bi gor derim. En azindan konusun. Ben isinin ehli olarak gordum ki bir cok doktor bende gezmistim. Dusuk yasiyorsan vardir sebebi de ilgilenilmesi lazim iste.
Msalbyrk
[bilinmeyen] ne diyim canm 🙁 ama peşini brakma pes etme güçlü ol . Bende 6 ay denedim bekledm Banada olmazsa tüp aşılama dediler onu yaptrcama 1 sene daha beklerm dedm ilac kullanmayı da braktm umutsz bi seklde insan dusunyo anne olamycam heralde dye pskoloji gdyo ama beklemedgm anda geldi 😊her şeyin bi zamani var hemen karartma ıcini . Bekle bi kac ay 💕😘
ikinciannelikicin
Msalbyrk tabi bisey demedim fikrinize ama iste bazen araci lazim oluyor hayirli isler icin. Benimde yasim 26 7 yasina yakin oglum var. Hala gencken yaptirdim ki tup bebekte yas cok onemli. Kalina biliyosa tabi dogal hamile kalmak gibi guzel bisey yok bunuda oglumda yasadim ama ikinci icin iste boyle bi tecrube edinmek zorunda kaldim. Rabbim herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin bu kokuyu duyguyu yasatsin insallahhh.
ikinciannelikicin
[bilinmeyen] rabbim guldursun yuzunu insallahhh. Bende cok bekledim normal olsun diye sorun yokken olmadi iste nasibimizde boylesi varmis. Ama sen hamile kalabiliyosun bunun cok iyi arastirilmasi lazim. Insallah iyi bir doktorla karsilasirsin canim.