Bendenizanne Pofudukkbulutt 15 haftamda kesin kız dedi değişmedi, hazırlıklar için ben detaylıyı bekledim ama burada ki yorumlardan sizin gibi etkilenmiştim çünkü 😅
zeynepsi Aaa122 1 ay sonraya 😂 ama 2 hafta sonraya devlete randevu aldım detaylıya gün almak için, orda da sorucam bakalım söylerse
Aaa122 zeynepsi melekler bana kız dedi artık kendimi kıza hazırladım ben iki kız annesi olacam🥹 tahminleri hep tutuyormuş çünkü
Zeynep_grt Ada022 oda biraz garip kizimda 12 de kiz dedi degismedi simdi hamileyim ilk zamanlar erkege benziyor dediler ama net konusmak istemediler hem ozel hem devlete gidiyorum detaylida dr erkek dedi dedimki degisirmi etrafimdakiler kordonu pipi zannediyormus doktorlar bazen dedi kiz cikabiliyormus falan detaylidaki dr cihazdan damarlarin icindeki kani renklendirebiliyor bak dedi bu kordonun icindeki kan renkleri kizmizi mavi pipide bunlar yok o yuzden karismazlar belki bakan doktor cok uzman degildi isinde
Nursema30 Esracigdem doktorla ilgisi yok ultrason cihazlarının son teknoloji mi eski mi onunla ilgisi var demişti benim dr
baghhh Birrrcan sen en azında detaylı da da öğrendin ben onu da öğrenemedim canım doktor doktor değil mübarek insanı sinir ediyorlar :)
5678_ Pofudukkbulutt devlete gittim sürekli bikere tek bana kız gibi görünüyor dedi daha kendini göstermiyo dedi sonra özele gittim erkek dedi
zeynepsi Aaa122 bana da erkek demişti canım, ama tutmayan çok kişi de var, çok okudum buraya yazmışlardı. Ya nasibimizde böylesi varsa napalım yapıcak bi şey yok ama sen bi sonraki kontrole kadar bekle yine 🥲
Rzgrn_Annesi133 Aaa122 banafa kız dedi doktor erkeğe bnzetti inşallah benm kızdır oğluma kız kardeş çok istiyorm Sizinde Allah gönlünüze göre versn
ilaydabtby Pofudukkbulutt devlete de gittim orda da erkek gibi vs dediler bugün gittim doktoruma daha yeni geldim ilk girdiğim de erkek dedi biraz yürü gel dedi sonra kız dedi 😂