Babyakca2891 Pofudukkbulutt benim doktorum 14.haftadw kesin konuşmuyorum ama %51 kız diyorum dedi fetal dnada kız çıktı
zeynepsi Aaa122 bana da erkek demişti canım, ama tutmayan çok kişi de var, çok okudum buraya yazmışlardı. Ya nasibimizde böylesi varsa napalım yapıcak bi şey yok ama sen bi sonraki kontrole kadar bekle yine 🥲
Birbahargunu Pofudukkbulutt burada okuduklarim yüzünden benim de inanasim gelmiyor doktorum çok iyi cihaz da iyi değişeceğini sanmıyorum ama işte insan tereddüt ediyor burada yazanlara bakınca 😄
Aaa122 zeynepsi yaptım saç telimle erkek çıkmıştı 🥹 ya belirtilerim de erkek gibiydi ne bilim ondan sanırım
Rzgrn_Annesi133 Aaa122 banafa kız dedi doktor erkeğe bnzetti inşallah benm kızdır oğluma kız kardeş çok istiyorm Sizinde Allah gönlünüze göre versn
Aaa122 zeynepsi 😂😂😂😂 of ya valla kıza hazırladım ben kendimi artık napayım🥹 kızımın erkek kardeşi olsun isterdim kısmet artık sen devlete gittiğinde bana yaz ne diyecekler
zeynepsi Aaa122 ay 2 hafta nasıl geçicek ya o kadar çok istiyorum ki doktorun yanılmasını😔 seninki net konuşmamış ama benimki net erkek dedi sanmıyorum nasip olmıcak sanırım bana😔
zeynepsi Aaa122 hhahahah sen aynı bensin yemin ederim 😂😂 bende 2 kapanış diyordum ama içimde kızçe ukte kalırsa 3. Yü düşünürüm, eşimi ikna edebilirsem tabi😂🤪
Aaa122 zeynepsi 😂😂😂 ay Allahım bizi gör ne olursun ikimiz için mucize yarat😂😂 eşim ikna benim dünden ay 3. De kız olursa 😂😂😂 denemedik demeyiz bari ne yapalım😂😂😂
Rzgrn_Annesi133 zeynepsi ay sizinle aynı düşüncedeym oğlunuzmu var benmde bi oğlum var 2. Kız olsun aşırı istyorm doktor erkeğe bnzetti çok Devlettejide çıkıntı var pipi olabikir dedi
zeynepsi Aaa122 ayy çok çok amiiin😂 2 yerden konuşunca karışıyo burdan devam etsin bari😂 canım sende de çıkıntı var gibi duruyor ne biliyim ya ben de seni teselli edeyim bari😂 hangi şehirde yaşıyosun
Eflosunannesi Pofudukkbulutt ben erkek diye beklerken doğumda kızım olmuştu mesela korkutmak gibi olmasın 😅