zeynepsi AybarsUmay_ yaa bende yaşarım inşallah aynı durumu 😂 13 haftalık kesin erkek dedi ama ben hep kız hissediyorum ya🤔
Aaa122 zeynepsi ya annelerin içgüdüsü varmış ya bence hissediyoruz ya ben ilk hamileliğim de rüyam da görmüştüm
zeynepsi Aaa122 ay bi seninkini bide benimkini merak ediyorum valla😂 bende senin profili geziyordum tam canım öğrenebildin mi diye bakıyordum. Ya bana kesin erkek dedi ama hala inanasım gelmiyor🥲
Birrrcan Pofudukkbulutt bana 14. Haftamda erkek 19. Haftada kız denildi detaylıda da kız denildi yani herhalde kesin kızdır artık 🌸
Aaa122 zeynepsi ahahahah😂😂😂 o kadar çok kişiyle konuşuyoruz ki Allahım inşallah gönlümüzden geçenleri nasip eder öğrenmeme 3 hafta var benim 😂 senin 2 tarama sonucunda beta ffreng kaç cıktı
Birrrcan baghhh bende özel yanıldı devlet hastanesi yanilmadi özel erkek dedi devlet kız dedi detaylıda kızımızın olacağını öğrendik
baghhh Birrrcan sen en azında detaylı da da öğrendin ben onu da öğrenemedim canım doktor doktor değil mübarek insanı sinir ediyorlar :)
zeynepsi Aaa122 ben ikili test yaptırmak istemedim, yaptırmadım da🤭 seninle ultrason fotoğraflarımız çok benziyor bu arada sanki yani ben benzettim
Aaa122 zeynepsi buraya atsana bi ultrasonunu 😄 ya ben yaptırdım pazartesi daha çıkmadı oradaki değere göre de tahmin yapılıyormuş ya onu bekliyorum 😂 ben erkek hissediyorum ama ya🥹
Elifcee25 Pofudukkbulutt 19. Haftadayz detaylida kz dediler bnde alisvers falan yaptm malum hergn zam geliyo herseye. Umarim degsmez 😂
Aaa122 zeynepsi sanki seninkinde cıkıntı yok gibi ya 10.11 haftalar gibi burada demi valla bana kız gibi geldi dur bak benimkini de atayım benimkinde belirgin bi çıkıntı var hep
zeynepsi Aaa122 erkek gibi duruyor ya, kızının usg fotoğrafıyla karşılaştırdın mı hiç? Benim 13 haftalık usg yi de atayım, orda çıkıntı var gibi geldi bana da kordon mudur bilemiyorum
Aaa122 zeynepsi karşılaştırdım kese yerleri farklı kızım solda bu sağ da oluştuğu yer de farklı o doktorum hep böyle yüzünü çekip vermiş zaten 12. Hafta da kesin kız demişti ilk hamileliğim de