minikmucizeemaak Asdfgh_jkl 22+0 da gideceğim canım 8 inde gittiğim doktor uzman, o yüzden hastaneye 15 günde bir geliyor 22 den geç de gidemem malesef😇 Sağlıkla gelsinler de nabalım bekleyeceğiz çok zor ama
AsyA_34 minikmucizeemaak Benimde 17sinde kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek 22/23.haftada yaptırırım sanırım 😊 haftaya da tetanoz aşım var sen yaptıracak mısın canım
PrensinibekleyenAnnee minikmucizeemaak bende 20+5 aldım bı hafta önde 21+5 oluyor çok geç kalmak istemedim
sacmalamakizim minikmucizeemaak Benim ikili test somucum riskli çıkmıştı, detaylı ultrason çekilmek zorunda kaldım o zaman da haftam 19+5′di canım bir sorun teşkil etmedi.
minikmucizeemaak sacmalamakizim Bende öyle görmüştüm ama yine de 22 de gideceğim canım sağlıkla kavuşalım
aysglemrkn minikmucizeemaak bende pazartesi gidereceğim 22+2 oluyrom zaten doktor 22 den önce bakmıyormuş denildi bana
minikmucizeemaak aysglemrkn Bende eski tarihime döndüm ama 22 den önce de bakılıyor belki sizin doktorunuz bakmıyordur
aysglemrkn minikmucizeemaak kaç hastaneyi aradım 21.24 hafta arası bakıyoruz dediler zaten peritanolog bakıyor daha küçük haftalarda organlar tam oluşmadığı için 21 den sonra daha güvenli denildi bana
minikmucizeemaak sacmalamakizim Aminnn Allah razı olsun, sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütelim inşAllah💙
minikmucizeemaak aysglemrkn Bakılmıyor değil belki organlar gelişmediği içim en doğru haftalardır ama ben 19+4 de doktorum uygun dedi mesela burada da geçen bi post açılmıştı o zaman görmüştüm 18 19 da yaptıranları
aysglemrkn minikmucizeemaak bana bakmıyoruz dediler bilemiyorum hastane ve doktorun da tercihi olabilir tabiki
minikmucizeemaak aysglemrkn Evet öyledir, hastane değişikliğinden fark eder bana da doktorum 19+4 uygun dedi mesela ama 22 de sıra aldım yine de
Ebecem minikmucizeemaak benim yarın canım 21+5 oluyorum aslında geç gitmek daha iyi yani 21 haftaya falan al çünkü her şeyi tam oluşmuş oluyor
minikmucizeemaak Ebecem 21 haftada yok canım malesef uzman olan doktor 15 günde bir geliyormuş bi 22 si bir de 8 i boştu bende 8 ine geri aldım randevumu 22+0 da gideceğim sağlıklı güzel haberler alalım canım