minikmucizeemaak Ebecem 21 haftada yok canım malesef uzman olan doktor 15 günde bir geliyormuş bi 22 si bir de 8 i boştu bende 8 ine geri aldım randevumu 22+0 da gideceğim sağlıklı güzel haberler alalım canım
Ebecem minikmucizeemaak 22 de iyi amin canım benim inşallah Allah evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
minikmucizeemaak Ebecem Aminnn. Kontrole 3 haftada bir çağırıyor doktorum 5 inde gittim bu ayın bidaha direk detaylıya giderim dedim bidaha muayene ücreti ödemeyeyim hem, o yüzden erken olursa iyi olur diye düşündüm ama sonra yine aynı tarihe geri çektim 🤭
Ebecem minikmucizeemaak iyi yapmışsın çünkü yorumlarda hep erken gidenleri tekrar çağırmışlar beyin gelişimi 21 de oluşuyormuş internetten baya baktım 21 22 en ideali ve detaylı ücretleri daha yüksek tekrar çağırsalar daha kötü
minikmucizeemaak Ebecem Evet malesef öyle baya fahiş fiyatlar Allah yardımcımız olsun bende iyi ki buraya yazdım yoksa geçen ki postla gidecektim
Ebecem minikmucizeemaak öyle canım ben bugün gittim mesela her şeyi iyi çok şükür ama yüzünü tam net göstermedi yarım gördük. Zamanı çok iyiydi 22 hafta tam yani buradan bilgi paylaşımı yapmamız iyi oluyor 😌
Mavi-koltuk minikmucizeemaak benim doktorumun ultrason cihazı birazcık eski çok bilgili bir doktor o anlıyor ama ben yinde biraz geç gideyim dedim 22+3de yani bugün yaptırıcam inşallah
minikmucizeemaak Zehrabal1 Bana erken dediler 19. Haftalar en iyisi 22 haftaymış araştırınca anladım yine aynı tarihe geri döndüm canım