İkinci bebek psikolojisi
Kdryee ben Bilkentden çok memnun kaldım, ama bu doğumum da kızımdan pek uzaklaşmak istemediğim için Polatlıyı tercih ettim, 34. Haftada gittiğim zaman Dr. Alper Özbaş ile konuştum, doğumu onun yapmasını istediğimi söyledim, bana haftaya gel tahlillerini yapıp günü belirleyelim dedi, 35. Haftada tahlillerim yapıldı ekg çekildi anestezi ile görüştükten sonra doktor bey ile gün belirledik. Allah nasip ederse son 1 günüm kaldı pazartesi sabahı sezaryene alınacam. Sen kaç haftalık oldun acaba, birde hangi doktora gidiyorsun?
Kdryee 30. Haftaya kadar Dinçel Arıcan’a gittim ama daha sonra Alper Özbaş’ı çok tavsiye eden olunca ona gittim.
irem1652 canım aynı durumdayız benimde doğumuma 25 gün var aralarında 23 ay olmuş olacak nasıl yapıcam nasıl bakabilecek miyim diye kara kara düşünüp duruyorum 😰 bu aralar sancılarım var hemen doğum yapıp hafiflemekte istiyorum korkularım endişelerimde var ama 2 yıl sonra umarım herşey yoluna girmiş olur ✅
Serifeberay amin Rabbim işimizi kolaylaştırsın yükümüzü hafifletsin 🌺
yinehamile bende dımcel beye gıdıyordum bır defa Alper beye gıttım onunla devam edeyım diyorum 32. Haftadayım benımde bır kızım var o yüzden Polatlı’da düşünmeye başladım doğumu ama sezeryan olacağı ıcın korkuyorum da tabi
yinehamile sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah güzel doğum hıkayenizi bekliyorum :)
Kdryee doğumdan sonra tecrübelerimi seninle paylaşırım canım, Alper beyi memnun kalıp çok tavsiye eden oluyor. İnşallah bende memnun kalırım.
Kdryee doğumdan sonra tecrübelerimi seninle paylaşırım canım, Alper beyi memnun kalıp çok tavsiye eden oluyor. İnşallah bende memnun kalırım.
Kdryee Amin İnşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin ❤️
yinehamile ınsallah canım çok teşekkür ederim Rabbım yardımcın olsun
irem1652 teşekkür ederim hepimizin inşallah 🙏
irem1652 kız inanki benim oğlan 5yasinda olmasına rağmen bende çok korkuyorum sen büyüksün diyecek hep çok üzülüyorum ya