baybarsmom Gzmmtrkmn coğu isim gerçekten kediye kopeğe koyanlarda var ve bazıları telaffuzu asırı zor
TubaGokhan poncikkk henüz cinsiyeti belli değil ama kız olursa Ela Naz erkek olursa eşimle benim isimlerimizin ilk hecelerinin birleşimi olan Göktuğ düşündük 😊 sağlıklı bebisler nasip olsun 🌼
AleynaResul poncikkk oğluşum olucak hayırlısıyla Allahın izniyle Yahya Mihran koyucaz 🤲🏻❤️ yahya Allah Lutuftur mihran da alın yazısı kader demek anlamını merak edene belirtmiş olayım 😊
Lumlum Cinsiyetimiz belli değil çok küçüğüz ama ismi Ilgaz olacak. Aslında erkek için düşünüyorduk ama kız olursa da koyabiliriz
AybarsUmay_ Sedammm 16. Haftamın ilk günü özele gittim erkek dedi 17 de aynı özelde ki doktor erkek dedi yine. 19 da devlet kıza benziyo dedi hala bilmiyorum detaylı ultrason da öğrenirim inşallah
Branneguncesi Zeynep1080 bende Arin koymak istiyordum ama ateş gibi anlamında olduğu için açıkçası tereddütte kaldım
2cocukluu-annee Mamalisa asit koymayı düşünen var ya ben de hayretler icinde okuyorum bazı isimleri 🤣
MonicaGeller 2cocukluu-annee ben onu yanlış yazdı diye düşünüyorum asil dir bence 😅 asit olamaz 😅 Üniversite yurrtta bir kız verdi ası yarra ydı. Her isim mevzusunda o ibretlik isim gelir aklıma 😅
Mamalisa 2cocukluu-annee asiti ben de okudum. İkinci çocuk da baz olsun dksmöaöa. Trol bence yaaa o hesaplar
Nazli_guven_ Bir oğlum var birde kıxım olursa" sare" yada Hafsa istiyoruz 😍 Rabbim evlat isteyen herkese nasıp etsın
BirVeraAnnesi35 poncikkk kızımın adı Vera🥰bir kızım daha olacak ama isim olarak Mila, Marin, Dora , Ceylin, Talya gibi düşüncelerimiz var ama kararsızız🤦🏼♀️🤦🏼♀️