Maviblt Kızımız olacak inşallah, 10 gün kaldı ama henüz bir net bir karar veremedik maalesef 😊 Mavi, Deren, Umay, Mila, Maya. Bu isimleri çok beğeniyorum, gönlüm Mavi’den yana 😊❤️
Tgc-01 poncikkk Oğluşumun adı Barlas 23+6 hamileyim ikinci oğluş geliyor nasipse sağlıkla gelsin inş Baybars koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse 🙏
Kubrascioglu poncikkk oğlum olucak Arel Yavuz koyucam Arel dürüst, doğru olan demek Yavuz da mert, cesur , becerikli demek. Kızım olsaydı da Efnan koyardım cennetteki güzel gözlü kız demek.
omeragah poncikkk Ömer Kağan düşündük ama halen içime sinmedi 3 gün sonra doğumum var kararsızım sizce kızlar
Ahsensena Bkt-Brk yani bal kız bari koyun balgın, balgam gibi bir şey oluyor. sizin tercihiniz ama çok saçma duruyor gibi
ruuukiye cevriye35_ Kerem ismi nasıl etkiliyor çocukları, ben de Kerem düşünüyorum da sessiz içe kapanık olur diyorlar.
cevriye35_ ruuukiye Benim oğlum için böyle bir şey diyemem aksine oldukça meraklı hareketli asla boş kalmayı sevmeyen bir çocuk huyu da bebekliğinden beri hep güzeldi düzenli uykusu olan bir bebekti çok hasta da olan bir çocuk değil ben çok memnunum iyiki koymuşum diyorum 🥰
Cigdembebisim1 Deryackmak son an ne zaman di 😂 bana da hep kız dendi şüphe ettm şimdi detayliya girmedim
Deryackmak Cigdembebisim1 24. Hafta galiba detaylı o zaman söylendi şok olduk hep göstermiyor ya da kız dediler Allah’tan kıyafet almamistik 🤣
Bezelyeannesii miray_aden sağlıcakla kucağınıza alın insallah 🙏🏼 benimde nasipse oglum olacak aden ismini o kadar cok istiyordum ki kizim olursa simdi erkege düşünüyorum ama erkek icin kötü yorumlar alinca hevesim kirildi erkege verilmez o isim diye☺️ siz de gorunce sormak istedim. Adıyla yaşasın 🫶🏼