Seyma_erkan27 Anneyimbennanne 32 haftadan slm gece tekmeleri hareketleri Ve sıcaktan uyuyamıyorum maalesef sabaha kadar pervane karşısındayım🥴🥴
Anneyimbennanne Seyma_erkan27 aleykm selam. Acıtan tekmelerde olacak yakında yeri dar sıgmadigi bide kızip size vuracak habire 😄😄.
Anneyimbennanne Aslan10 Öylemiymis. Hangi şehir. Belki buradada yağar. 😄 Bende bekliyim bari. Sanki beklemezdim uyuyablcem de ..en azından ümitli bekleyiş olur
Aslan10 Anneyimbennanne ıstanbulda sağanak gök gürültüsü yağış uyarısı veriyor hafta sonu ful 3 de başlayacak
Anneyimbennanne Bilgevural Dün bende ağladım. Mide yanması var birazcikta. Ah biz analar neler yaşıyoruz neler. Yine de hamdolsun güzel duygular ,boş yere değil 🤲😄🥰
Aslan10 Anneyimbennanne mide yanman için renni yada gaviskon kullan çok iyi bende şimdi bi kane aticam ağzıma emerek uyurum belki renni almadan midem rahat etmiyor hamileyken kullanılıyor sakıncası yok
kelebekucusu Anneyimbennanne mide yanmasına çare bulabildiniz mi beni öldürüyor sıcak yetmezmiş gibi bi de bu var Bi yerden sonra öksürük yapıyor kusturuyor o yanma mahvediyor
Anneyimbennanne Aslan10 Kocaelinde de byle bı uyari olduu yarın şiddetli yağış var die. Ama gece olması ürkutuyor beni ,gök gurultsu fazla oluyor yaa.🤕
Seyma_erkan27 Anneyimbennanne Şimdi dayanamıyorum o zaman nasıl ederiz acaba 😅 sağlıkla kavuşalim inşallah 🤲
Sevdali3b Anneyimbennanne aynı durumdayım 36+4 gebeyim son bir haftan çok kötü geçti asla uyuyamıyorum inanılmaz terliyorum yemek yerken bile su gibi oluyorum 17 sezeryan günüm son 9 ama bittim resmen 🤣
Anneyimbennanne Sevdali3b Ayy benimki belli bile değil. Pazartesi kontrol var gün verir herhalde. Neyse bacım 9 gün bsy değil. Şu son 2 gün yağışlı gbi duruyo Türkiye genelinde😄 1 haftada sık dişini
Anneyimbennanne Aslan10 O kadar çok ilaç iciyrm ki zaten. Tiroid vitaminler vs. İnan ilaç içmemek için cekiyorum bu durumu Ama aklımda bulunsun tşk ederim. ☺️
Aslan10 Sevimkayaa 😂😂😂😂 kayananani çalsınlar girip. Bende yüksek girişte yim sineklik de yok üstten açıp uyuyorum vantilatörde çarpıyor da eşim istemiyor zatürre geçirdim önceden korkuyor
Anneyimbennanne Aslan10 Çok fazla kalma bencede önünde. Çok zararlı vantilatör ,klima vs Valla iyice hasta ediyor. Mala bagliyorum ben bu sefer bı sıcak bı soğuk ..
Sevdali3b Anneyimbennanne aynen yağış olacağını duyunca o kadar sevindim ki normalde soğuk havayı hiç sevmem evde iç camasirlarla geziyorum vallahi Allah yardımcımız olsun son günler ya iyice bunaldım uykuda olmayınca psikolojim bozuldu 🥲
Aslan10 Anneyimbennanne o yüzden açmadan sıcağı çekiyoruz rabbim kolaylık versin doğu bölgesi daha sıcak orda ki insanlar ne yapsın yazık
Anneyimbennanne Sevdali3b Kız zaten şu 2 gündür dünyada gorulmemis sıcaklık ve nem varmış. Hep byle gider die agliyordum , Bende asla soğuk sevmem ama şimdi de nefes alamıyorum 🤕
Anneyimbennanne Aslan10 Klimasız yasayamiyorlar Adanalı bı arkadaşım var, ordan kaçtım geldik diyo burası ordan da beter 😄