2melek1anne 40 haftadan iyi geceler sıcak bir yandan kaburgamin ağrısı bir yanda beyefendi hareket ettikçe canim çok yanıyor😐🤭😂
Anneyimbennanne 2melek1anne Kız git doğ bacım vaktin saatim dolmus Allahin izniyle 😄😄 bu sıcakta neyi bekliyor minişin keyfi yerinde ki gelmek istemiyor belli ki 🥰
Anneyimbennanne Aslan10 Klimasız yasayamiyorlar Adanalı bı arkadaşım var, ordan kaçtım geldik diyo burası ordan da beter 😄
2melek1anne Anneyimbennanne hiç söyleme bacım karın düşmesi de olmadı ben doğsun diye saatler günler sayıyorum ama yok bacım beyefendi fırlatma olduğu için gelmiyor
Anneyimbennanne 2melek1anne 😄😄🥰🤲 Aman gelir canini sıkma 🌺 Hurma fln yeseydin bol bol. Ayy heyecanlandım senin adına gelmiş resmen doğum
2melek1anne Anneyimbennanne yiyorum canim hiç oturuyorum sürekli hareket halinde yım doğum korkusu vsrdi onuds unuttum şimdi tek derdim doğsun rahatlayayim diyorum 😂🤭
Ozdbtl 34+2 ile birlilte sıcaklardan asla uyku yok. Gece kaç oda gezdiğiö belli değil resmen tüm evi dolasıyorum uyuyabilmek için :( Üstüne sıcaklardan herhalde mide bulantılarım geri Geldi
5melekannesi Anneyimbennanne saat 2 oldu uyku yok hala hem sürekli tuvalete gitmekten hem sıcaktan uyuyamıyorum 😭😭 31+4 oldumm