Kızlar bunaldım artık iki gündür bir saatlik uykuyla duruyorum sabahlara kadar ağrılarımdan uyuyamıyorum ikiye çıkardık magnezyumu parol içiyorum sürekli ama bana mısın demiyo ellerimin kemikleri bile ağrıyo kollarım bacaklarım asla uyuyamıyorum napicam neden olur bu var mı bunu yaşayan çözüm bulan 😔😔😔
Magnezyum ve ağrı kesicilere rağmen geçmeyen bacak ağrısı
alimerve canım sade maden suyu düzenli kullan faydasını görürsün
alimerve her gün 2 maden suyu ayrıca bir gün 2 bir gün 1 olacak şekilde ocean extramag kullandım her gün 1 kase ev yapımı yoğurt yedim şuan agrim yok şükür hap hariç yoğurt ve madensuyuna devam ediyorum
Papatya_kokuyo5 ay hadi İnşallah ya ağlıyorum resmen ağrılarımdan ☹️
Ebrusamet07 aynı ilacı kullanıyorum maden suyunu denicem bide
alimerve şifa bulursunuz insaAllah bana doktorum tavsiye etmişti bel agrim vardı zeytinyağı sür sıcak su torbası koy demişti onu denemeden rahatladım
Magnezyum yağı kullanin çok daha etkili
Ebrusamet07 amin canım inşallah 🤗
Kalsiyum eksikliği yaşıyorsun büyük ihtimalle, her gün süt iç veya bi kase yoğurt ye.
Ay bişi söyliyimmi bence bu kramplarda stres çok etkili ben bi ara çok stresli bi dönem yaşadım belim bacağım kilitlendi resmen yürüyemiyordum sonra da kramplar başladı ne zaman kendimi fazla yorsam ertesi sabah krampla uyanıyorum.
@“Happymom1” yorulma da krampı ağrıyı artırabılır
Valla bn 8 aylık olcam o kadar sey kullandım 8 aydır cekiyorum bacak ağrısını doğuma kadar devam kalça batmasıda cabası
alimerve Aynen bende öyleydim günde 1 muz + 1 soda demişti doktorum