ipekmom_ Ahsenn031013 çikolata deposundan yaptırmıştım ben çok memnun kaldım çikolata tadıda güzeldi, sonradan bozulduysa bilmiyorum 4ay önce yaptırmıştım
Yazmelegi_ Ahsenn031013 evet instagram normalde çikolata deposundan yaptircaktm ama o kadar kötü yorumlar geldi ki son zamanlar vazgeçtim
ozley Ahsenn031013 Trendyoldan yaptırdım. Atölyetaşhane bebek çikolatası diye geçiyor. Satıcı süslebeni. İnstagramdan buldum sonra satıcıyı istediğim deseni de yaptılar kutuya. Çikolatası lezzetli 100 tane diyor ama 96 taneydi. Sabah sipariş verdim. Akşam kargolandı direk ertesi gün geldi. Kutuya kurdele koymamışlar sadece. Ben üç gün önce satıcı kuponuyla 330 a yaptırmıştım yalnız şimdi 450 olmuş.
ozley Ahsenn031013 hediyelik olarak da lavantalı koku kesesi yaptırdım hepsiburadadan. Zeyratasarım satıcı. İstediğim deseni yaptılar çabuk kargoladılar memnun kaldım. Fiyatı da 20 adet 260 tl.
ElaytA Ahsenn031013 instagramda magnet_cikolata_dunyasında yaptirdim. Üstüne istediğiniz tasarımı yapıyorlar yaninda da 20 magnet yaptirdim 560 TL tuttu kargo dahil. Çikolataları da taze 1 haftada da geldi. Ben çok memnun kaldım hastane cikisi falan da yaptirmistim ordan güvenilir ve satıcı çok ilgili sagolsun
Mucizeikizler Ben çikolata deposuna yaptrdım iki gün içinde kargoya verildi şuan yolda bakalm nasıl gelicek
arirangg Ahsenn031013  Trendyol’dan yaptırdım. Satıcı ismi Gummy Gift&Chocolate 100 adet 275 tl. Ben çok memnun kaldım
Svlgnr Ben çikolata yaptırmadım. Baykuşcraft dan kapi süsü ile magnet yaptırdım. İnstagram dan sipariş verdim. İşlerini düzgün yapıyorlar bir sorun yaşamadım. Hatta kapi süsü geldi magnetler gelmemişti hemen inceleme yapıp eksiklerini giderdiler.
tostperisi Ahsenn031013 link paylaşmak yasak diye biliyorum ama satıcı ismi atolyetashane trendyolda da var instagramda da
arirangg Ahsenn031013 Kargosu çok güzeldi. Hiçbir sorun yaşamadım. Tadı fena değil ama çok iyi de değil