Nurkcy Ahsenn031013 Bende instagramda meşhur olan bi dolu etiket sayfasından esinlendim ambalajcıdan Kutusunu aldım, trendyoldanda indirimden 1 kg melodinin çikolatasını aldım gayet lezzetli çikolata.. o sayfa 900 lira fiyat vermişti zamlardan önce… Ben 370 e mal ettim kendiniz yapmak isterseniz aklınızda bulunsun.. çok uğraştırıcı bi iş değil.. kutu üstüne ve çikolataya da sticker yaptırıyorum.
arirangg Ahsenn031013 Kargosu çok güzeldi. Hiçbir sorun yaşamadım. Tadı fena değil ama çok iyi de değil
dryslck Kızlar ben trendyoldan sipariş verdim çikolata ve hediyelikleri çokta güzel ve uygun fiyatta bakmanızı öneririm çikolata tuna chocolate satıcısından 100 adet 270 tl , hediyelik hedidea satıcısından 30 adet 250 tl
Mysterys dryslck memnun kaldınız mı acaba. çikolataların tadı çok kötü demişler yorumlarında b de erime oldu mu merak ediyorum
dryslck Ben memnun kaldım tadı da güzeldi hiçbir erime yaşamadım kargoda hızlı ve güzel paketlenmişti
Zeyal Ahsenn031013 merhaba canım çikolatam geldi bebekçikolatası sayfasına yaptırmıştım. Güzel yapmışlar istediğim gibi. Çikolatası da lezzetli. Tavsiye ederim.