Ahsenn031013 Kızlar isimli bebek çikolatası hediyelik vs yaptıranlar memnnun kalanlar ne kadara nereye yaptırdınız rica etsem yazarmısınız Hatta görsel de koyarsanız süper olur Teşekkür ediyorum
Aslibali Ahsenn031013 çikolata deposuna yaptirmayin da. En son bana beddua ediyorlardı. Güzel paketlememisler tenekesi yamuk geldi. Çikolata tadı asla yok. Baskılari silik.
tostperisi Ahsenn031013 trendyoldan yaptırdım ben 100 adet 349 ₺ atolyetashane satıcısından Açıkçası Instagram vs alışveriş yapmaya pek güvenemiyorum, çikolatalar lezzetli istediğimiz gibi geldi
Gbbggj Ahsenn031013 ben de tam böyle bir yazı arıyordum çikolata yaptıracağım yer hazır da yazı yazdırmak istiyorum değişik görsel yazı fikri soracaktım bende
Ahsenn031013 Pemberuya ya evet gördüm böyle bikaç post hiç cevaplanmamış Geçenlerde baya oldu görmüştüm konuşulmuştu ama onuda şimdi ben bulamıyorum 🤦♀️
Ahsenn031013 Aslibali biraz önce oraya bakıyordum çok iyi oldu yazdığın 🙏🏻 bide ucuz bişede değiller dikkatli olmak lazım😞
Aslibali Ahsenn031013 ben de buradan güzel yorumları görüp yaptırmıştım sonu hayal kırıklığı oldu. Bıdoluetiket sayfası var Instagram’da. Su Instagram fenomeni uğurluailesi o sayfaya yaptırmıştı.guzel görünüyordu.
Withaysa Kutusu mıknatıslı ve 70 adet çikolata yaptırdım instagram @bidoluetiket sayfasından kargo dahil 430 ₺
Ahsenn031013 tostperisi çok güzel olmuş Peki bişe sorucam Trendyolda yaptırırmen isim kısmını nasıl yapıyorsunuz satıcıya not mu oluyor
Zeyal Bende sormuştum bu soruyu önerilen sayfayı pek beğenmedim. İnstagram da bebekçikolatası sayfası var oraya sipariş verdim bu hafta inşallah güzel gelir. Geldiğinde paylaşırım.
Seyma-10 Çikolataatolyesi var hem instagramda hem trendyolda ben oraya yaptırcam çok araştırdım en sonunda orası içile sindi
FilizAlev Seyma-10 ben yazdığınız sayfadan yaptırdım hatta bugün geldi çikolatalarım. Bi sıkıntı yaşamadım çikolataların lezzetide güzel. İlgililerde tavsiye ederim
tostperisi Ahsenn031013 link paylaşmak yasak diye biliyorum ama satıcı ismi atolyetashane trendyolda da var instagramda da