Mikemmelbiranne
Zümra anlamı yanlış bilinen bir isim. Aslında sadece zümre kelimesinin farklı bir yazılışı. Yani grup, topluluk demek.
Zeki, iyi ahlaklı kadın anlamı tamamen uydurma. Çoĝu yeni nesil isimlerin anlamı yanlış biliniyor zaten.
Kız bebek isimmmm 🌼🌼
Tuntun asel
Tuliy5 evet haklısınız, bu yüzden de yeni nesil isimlerden olabildigince uzak durmayı tercih ediyorum. Zaten hepsi de çok uçuk kaçık isimler bu çocuklar hep genç kalmayacak biraz da ileri ki yaşlarını düşünerek koyulmali bence isimler. Ve anlam olarakta iyice araştırmak gerekli die düşünüyorum. Çocukları saçma sapan isimlendirmekten biran evvel vazgeçmeli anne babalar tek temennim bu
Mikemmelbiranne siz de haklısınız benim de şalırdıklarım var Pamir gibi :) Arel gibi Lina gibi :) Ama anlamı güzel olduktan sınra peygamberimiz de minasip görmüş önemli olan anlamı diye düşünüom ben Eşim sizin gbi düşünüo Hayrlısı inşAllah kaderleri güzel olsun ❤️
Renaaa tabiki de anlamı güzel olması da önemli ama ne bileyim her anlamı güzel olan ismin kendisi güzel olmuyor ki :) geçenlerde burda okumuştum sonir mi ne ya 10 kere okudum sonir nedir die Bi anlamda veremiyor insan ilerde cocuk dese sonir ne başka iisim mi bulamadiniz die cocuk haklı yani :D yine valla en güzeli eskiler ne varsa onlar sa var oh mis gibi ❤️❤️ umarım sizde en güzel isimleri koyarsanız bebisinize 🌸
Tuntun Ben de nasipse koyacam
Mikemmelbiranne heheheh :D işte tercih meselesi ne diyelim 😇 Teşekkür ederiz İnşAllah 🌸🌺🙏🍃☺️
Lumlum bizde kendi partimizi kuralım 🤣🤣🤣
Rabiakumcu gahahaha neden olmasın🤣