tubimom Gizemmiray35 kız normalde düşkün olur tabi seviyorda işten geldiğinde seni çok özledim diyo ama her konuda bana daha düşkün özellikle avukatım gibi😂 Baba anneme iş yaptirma karnında bebek var baba kahvaltıyı bugün sen hazirla annemin karnında bebek var 😂
Youngmotherr tubimom 34+3 üm benim bebito hep hareketli ama işte kasıyor kendini sancılarım cıkıyor🫣🤦🏼♀️
tubimom Youngmotherr bende 33+4 bayramdan önce acile gittim sancı çıkmadı ama progesteron verdi kullanmadım açıkçası kendimi biliyorum kızımda daha fenaydı
Gizemmiray35 tubimom benimde iki kızım var biri 16 biri 10 yaşında onlarda hep öyle diyorlar babalarına gündüz de evde her işi yapıyorlar 🤲anne sen yorulma diye ayakkabımı bile bırakmıyorlar kendim giyeyim🥹kız çocuğu çok başka anneye
Sadem5434 33 haftalığız hareketli benim ki ama karnım gün içinde semsert oluyor bi beş dk kadar sonra yavaşça geçiyor toplanıyor gibi oluyor hatta
tubimom Sadem5434 benimki kendini ittiriyor böyle karnımın bur tarafi şişiyor. Bide kasik ağrısı sürekli var en baştan beri .
tubimom Gizemmiray35 ayyy benimde öyle olurmu benim tek olacak ama kıyamıyor hiç kız çok başka gerçekten yine kızım olsa hiç üzülmezdim kimisi üzülüyor ya
Gizemmiray35 tubimom benim 3. kızım olacak nasipse ağustos ta doğumum var hiç üzülmedim ya insan böyle bir nimete üzülür mü
tubimom Gizemmiray35 Ağustos kaç benimde aynı. Biz eşimde hep kız bekledik tabi erken oldu diye uzulmedik sağlıklı olsunda ama eşim hep kız bir baska der bencede öyle Allah hayırlı evlat etsin hepsini
Gizemmiray35 tubimom amin Allah hayırlı evlat etsin hepsini inşallah Daha gün vermedi doktorum bu ay belki belli olur
tubimom Gizemmiray35 benim.normal doğum ilki öyleydi sunan bundada bir engel görünmüyor yani ne zaman gelirse 🙂 keşke günle olsa böyle daha stresli