Gumus25 tubimom benimde gündüz daha az ama gece çok fazla. Uyku düzeni doğunca bizi yoracak gibi 😊 arada dediğiniz gibi Bi tarafa toplanma falan da oluyor normal galiba
tubimom Gumus25 doğduğunda zaten Allah Kerim 😃kızım beş yaşına geldi kasindik resmen diyorum sar başa filmi 😂
kucukbebek tubimom Yeri dardigi icindir artik canim, ben yurtdisinda yasiyom okdr sicak degil. Sicaklardan degildir
tubimom Gizemmiray35 gece coşuyor arada böyle . Bazende kızımı konuşturuyorm tepki veriyor 😃 ama babasına bak bak hareket ediyor diyorum ya sanki duyuyor gibi hop duruyor tık yok 😂
defnezumram tubimom yeri daraldığı için olabilir mi acaba kaynanam büyüdükçe hareketleri azalıyor demişti ben geçen gün hareketleri azaldı demiştimde 28 haftalığım ben antibiyotik kullanıyorum o uyku yapıyor bebeğe o yüzdendi
tubimom defnezumram kızım çok hareketliydi belki ondan bana birde tuhaf geliyor. Tabi hepsi kendine özel kuzenim hep çok uyuşuk derdi karnindayken
tubimom Gizemmiray35 kız normalde düşkün olur tabi seviyorda işten geldiğinde seni çok özledim diyo ama her konuda bana daha düşkün özellikle avukatım gibi😂 Baba anneme iş yaptirma karnında bebek var baba kahvaltıyı bugün sen hazirla annemin karnında bebek var 😂
Youngmotherr tubimom 34+3 üm benim bebito hep hareketli ama işte kasıyor kendini sancılarım cıkıyor🫣🤦🏼♀️
tubimom Youngmotherr bende 33+4 bayramdan önce acile gittim sancı çıkmadı ama progesteron verdi kullanmadım açıkçası kendimi biliyorum kızımda daha fenaydı
Gizemmiray35 tubimom benimde iki kızım var biri 16 biri 10 yaşında onlarda hep öyle diyorlar babalarına gündüz de evde her işi yapıyorlar 🤲anne sen yorulma diye ayakkabımı bile bırakmıyorlar kendim giyeyim🥹kız çocuğu çok başka anneye
Sadem5434 33 haftalığız hareketli benim ki ama karnım gün içinde semsert oluyor bi beş dk kadar sonra yavaşça geçiyor toplanıyor gibi oluyor hatta
tubimom Sadem5434 benimki kendini ittiriyor böyle karnımın bur tarafi şişiyor. Bide kasik ağrısı sürekli var en baştan beri .
tubimom Gizemmiray35 ayyy benimde öyle olurmu benim tek olacak ama kıyamıyor hiç kız çok başka gerçekten yine kızım olsa hiç üzülmezdim kimisi üzülüyor ya