Mom-Aybike Memorial Ertuğrul Karahanoğlu. Ocakta gebelik takibi almıştım 16bin falandı, doğum ücreti doğum sırasında belli oluyor ama temmuz öncesi 16 falandı. 25 civarı bekliyorum zamlı halini ama henüz öğrenmedim. Gayet güleryüzlü, işinde uzman, her kontrolü detaylı gibi olan riskli gebelik uzmanı. Alanında baya yetkin. Her gittiğimde de renkli fotoğraf veriyor. Whatsapptan sorularımı hemen cevaplıyor. 32.haftama girdim, normal doğum istiyorum dedim, zaten ben de normal doğum tercih ediyorum dedi . Livdeki özgül kafadar a da gitmiştim 1 kere, Memorial takipli olmama rağmen çok ilgilendi çok güleryüzlüydü, onu da tavsiye ederim. Hamilelik başında Sincan koru Levent Sevinç e gitmiştim. kendi doktoruma göre çok ilgisiz ve umursamaz tavırlıydı Levent bey. Şekerim yüksek çıktı dedim cevabı neden şekerini ölçtün olmuştu 🫠 şeker yüklemesi zamanında yakın diye alife alptekin beye gittim, servikal kısalığım var kontrol edebilir misiniz dedim gerek yok, zaten iğne kullanıyormuşsun ben hastalarıma iğne önermiyorum dedi, neden diye sorduğumda net bir cevap vermedi, kustuğum halde aynı saatte 2 kere şeker yüklemesi yaptırdı şekerim 190a fırladı 2 kere içtiğim için. Hem Ertuğrul hoca hem Özgül hoca 2 kere içmemi çok çok garipsedi.