Mom-Aybike Sürece yeni başlıyorum. Tüm süreçte destekleyici, bilgili, sabırlı, ilgili ve doğum sürecini kolaylaştıran memnun kaldığınız bir doktor var mı?
Tugbazdmr Mom-Aybike a life Alptekin beye takipliyim kendisinden memnunum güler yüzlü ve aşırı rahat bir doktor asla strese sokmuyor seni aradığımda açıyor wpdan yazmıyorum cevap veriyor
GizemBurak Mom-Aybike özele gdcksn a life ebru biberoğlu canm ama devlet dersen ankaranin neresindesin bilmem ama golbasinsa esmanur hoca var bi git dene muayene ol derim saglikla kucgna alrsn insallah
Aydanur06 Mom-Aybike ozel mi devlet mi dusunuyorsunuz bilmiyorum. Biz ilk hamileligimde medicalpark kecioren ulviye hocadan paket almıştık hastanedende doktordanda memnun kaldik simdi ikinciye hamileyim yine ayni hastane ayni doktordan paket aldik .
Elfyns GizemBurak ebru hanımdan memnunmısınız ben bir kere gittim sürekli doğum için falan odadan çıktı gitti geldi falan sekreteri sanki doktor gibi ilgilendi falan bana mı öyle denk geldi
Ceyocey Mehmet fırat Mutlu ya gidiyorum kendi kliniği var gece gündüz fark etmiyor hep ulaşılabilir çok memnunum.
GizemBurak Elfyns ben ilk dogumumu onda yapdim ve eylulde bir dusuk yapmsdm inanki her hastane bana dis gebelik yatis dediler igne yapcaz dediler ve korktgm icin zar zor ebru hocami aradim randevu alip gttm ne dis gebelik ne baska bisey sadece sagliksiz gebelikmis ve kendiliginden duser hastnaye yatmana bile gerek yok dedi ve dedgi gbi 3 gn snra dusuk yapdim. Ilk dogumumda baska hastaneydi ebru hoca ve beni devlet sezryn yapmadi bel fitgm oldugu icin ebru hocaya bir tabsiye uzerine gttm iyikide gtmam kan vermeyee korkn ben onun sayesinde cok guzel bir dogm ve dgm snrasi gecrdm evet cok yogun hastalri cok fazla ama pisman olmazsn emin ol
Elfyns Zeynaaa0101 evet evime yakın ama sırf o yüzden tercih etmedim şehir hastanesine gidiyorum şimdilik ama Akay da könül mürsel var arkadaşım ona gitti normal doğum taraftarı hem de beğenmişti onu düşünüyorum bakalım
Evlimutlucocuklu06 Memorial Nesrin fenere gidiyorum kendisi normal doğum teşvikcisi. Böyle bir isteğin varsa değerlendirebilirsin
Elfyns Evlimutlucocuklu06 Nesrin hoca nasıl bende normal doğum yaptırdığını duydum iletişin olarak nasıl yani böyle whatsapdan falan yazınca cevap veriyor mu
Evlimutlucocuklu06 Elfyns ilk görüşmede numarasıni verdi zaten. WhatsApp tan aklima bir şey takılınca yazıyorum anında olmasa da gün içerisinde mutlaka cevap veriyor. İlgili tatlı biri bence. Görüşmelerde tek tek her şeyi yanıtlıyor ultrasonda da ilgili gösteriyor bebisi. Eşimle birlikte gidiyoruz genelde
NY123 Evlimutlucocuklu06 merhaba Nesrin hanımdan paket mi satın almıştınız ? Ne kadar ücretleri acaba paketlerin
Evlimutlucocuklu06 NY123 17.5 paket ayrıca 17.5 doğum için olacak galiba. 10.000 civarı paketi alınca kalanı 4 ay sonra kalan miktari doğumda da doğum 2024 olacağı için netlesmedi.
EsmAsf Evlimutlucocuklu06 merhabalar bende normal doğum yanlısı dr arıyorum fakat 34 bine mi geliyor doğum ?
Tugbazdmr Mrveem yani ben ocakta 12 bin tlye aldım güncel doğum paketi ne kadar bilmiyorum. Ama muayene ücreti 400 tlidi
Evlimutlucocuklu06 EsmAsf evet öyle olacak muhtemelen doğum belli olmadığı için 34 35 gibi olacak toplam diye düşünüyorum