Gayekaragoz Mom-Aybike yok daha yapmadım 14. Haftadayım😊 Gölbaşında olduğum için lösante tercih edeceğim
Aydanur06 Betulhdvrd inanin cogu ozellere gore paket olarak uyguna geldi en uygunu lokman hekimdi oda 18di ama ben istemedim diger ozellerde 28/30/34 seklindeydi hatta 42yi bulanda vardi
Yesil-yesil Aydanur06 Bende dün Medicalpark’tan aldım doğum paketi 32 bindi. Günlük haftalık zam geliyormuş :(
Yesil-yesil Aydanur06 wm Keçiören medicalpark den Günel Aliyeva hanıma aldım paketi. İnanılmaz memnunum doktorumdan gözü kapalı tavsiye ederim
Aydanur06 Yesil-yesil bizimd ulviye hoca ilk dogumumda onda gerceklesmisti memnun kaldığımız icinde tekrar paket aldık. Hayırlı dogumlariniz olsun
Zeykan Mom-Aybike ortadogu hastanesi Hande Kaçar Balaban mükemmel bir doktor her konuda yardımcı oluyor gece gündüz mesaj attıgımda cevap verıyor bir abla gibi oldu bu zorlu süreçte bana
Yesil-yesil Aydanur06 inşallah çok teşekkür ederim bende dediğiniz doktor için ikilemde kaldım yorumları çok iyi, sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum inşallah