minikmucizeemaak Merveee1621 Beni biri yanlışlıkla etiketlemiş ve herkes devam ediyor 😂 Canım ben hiç anlamam, hemde hiç. 😂 Sağlıkla gelsin bebişin
crazymommy minikmucizeemaak Böyle yazmışım beybi 😂😂 ‘’ Erkek çıkıyor seninde 3 kere hesapladım en son eşin kan değiştirmiş erkek olması lazım ama 😂 ‘’
NurtenB crazymommy doktorum da ondan bahsetti işte geçen 16 hafta da kız dediğim bebeğe 20 haftada erkek dedim hatta kaç sefer baktım dedi inanadım doktor arkadaşımı çağırdım dedi🤭😂😂sen özele mi devlete mi gidiyosun♥️
crazymommy NurtenB Benim özelde doğum paketim var ama cinsiyet için kaç farklı devlet hastanesine de gittim 😂😂
crazymommy minikmucizeemaak Aynen benimde erkekti 😂 Bidahaki bebişi 2027 de yaparsam kız oluyor gibi 😂 Allah bilir tabi 🫢
minikmucizeemaak crazymommy Tövbe yarabbi 😂 Rabbşm neyi nasip ederse o canım öyle cinsiyet belirleme olsaydı herkes planlı yapardı 😂
TubaGokhan crazymommy hamileliginiz nasıl geciyo peki 😍sağlıkla kavuşun inşallah. Bende 9 haftalık gebeyim ama hiç belirtim bulantım ağrım sancım yok çevrem herhalde erkek o yüzden rahat geçiriyorsun diyo 😊
crazymommy TubaGokhan Hiç alakasız kuzum aşırı rahat geçirip kız olan çoook var sürekli kusan sorun yaşayan erkek olan da çook var 😂 Senin gönlünde erkek mi var ? Kan değişimini hesaplayalım mı bizim hep tuttu senin de tutacak mı bakalım 🫢
minikmucizeemaak TubaGokhan Ağrı sancı bulantı hele ilaç içmediğim 2 gün çok fenaydım 😂 oğlum oluyor💙 Belirtiler bence yapısal biraz da bebeğe bağlı tabi
TubaGokhan minikmucizeemaak anladım o zaman dikkate almıyim 😅gerçi annemin de oyleymis belkide ondan geliyordur