Pikachukiz53 crazymommy detaylı ultrason ve perinatoloji girdim ikisi de kız dedi o haftaya kadar oğlum diye sevdim garibim kızımı 😂 detaylı ultrason zamanına kadar eğer kıyafet alacaksanız bile unisex renkler almanızı tavsiye ederim
crazymommy Pikachukiz53 Ay yok asla almam bişey insanlara cinsiyet söylerken bile çekiniyorum 😂😂 1 aya detaylıda umarım herşeyi gözükürde emin olurum. Doktor benim bebişte testis göremedi pipi gördü sadece. Benimde aklıma o takıldı haftamda ileri
crazymommy Bebekileanne Kız öyle demeyin inanırım ümitlenirim 😂😂 2 ayrı doktora 1 er gün arayla gittim ikiside erkek dedi o yüzden inandım teki dese inanmazdım
crazymommy Bebekileanne Doktor parmağı değilse falan dedi bende bilemiyorum artık güvenmiyorum nası öğrencem 😂😂
Vilvilvil crazymommy ben 24.05.1993 Eşim 24.08.1993 Hamile kaldığım tarih 17.05.2023 Bana da bakar mısınız?
crazymommy Vilvilvil Erkek gözüküyor ama seninki çok karışık çünkü kan değişimin olmadan 7 gün önce hamile kaldığını söylüyorsun. Belki kan değişimin önce olmuştur sonra hamile kalmışsındır bunu bilemeyiz aşırı karışık çok yakın tarihlerin
crazymommy HMH Kan akışının olduğu yerler tespit ediliyor usg’de o bacak arasındaki şey kordonsa orda da gözüküyor kan akışı nokta nokta şeklinde. Ama pipiyse orda kan akışı yok 🫢🫠