Aysenurkrk crazymommy 22.05.1998 benim 13.08.1994 eşiiimm Mart ayında hamile kaldım Banada bak lütfeeennn 😂
crazymommy Bebekileanne Ayy olmaz kesin olarak hangi tarihte doğduğunuzu bilmek gerekiyor yoksa yanlış çıkar zaten kimlik olmaz 🥰
TubaGokhan crazymommy teşekkür ederim emeğine sağlık icimede öyle doguyo zaten bakalım kısmet daha çok var 😊
crazymommy Pofudukkbulutt Zaten bunlar hep hurafe canım 😂 Bana da 14 te kız dediler. Nub teorisi skull teorisi hep kız çıkıyodu tek kan değişimim erkek çıkıyodu işte dün erkek olduğunu öğrendim 😂
Pofudukkbulutt crazymommy bende bugün kız olduğunu öğrendim. Evet hurafe çok doğru çıkan yok🤣 bide derler ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ayşeyi doğur ayşeyi ben başından beri hep tatlı aşerdim ama kızım oluyor bu tezi de yıkmış oldum😅
crazymommy Pofudukkbulutt Ay bende full erik limon falan yedim erkek 😂 hiç alakası yok gerçekten 😂 kız annesi olmak hep hayalim. Umarım bir gün nasip olur sağlıkla gelsin prensesin🥰🥰
Pofudukkbulutt crazymommy ipe yada saç teline kendi alyansını bağlıyorsun göbeğin Bi parmak üstünde tutuyorsun kolunu hiç kıpırdatmadan yüzük ileri geri oluyorsa erkek yuvarlak dönerse kız. Hadi dene hemen bakalım doğru çıkacak mı😅
Pikachukiz53 Pofudukkbulutt denesem mi acaba hayır 24 giricem cinsiyette hala tedirginim kıyafet yine ortak renkler alıcam ama galiba
crazymommy Pofudukkbulutt Aminn kuzum evet ilk bebişim 🥰 Bu arada parmağımdan çıkrırken yüzüğüm düştü ve bulamıyorum 😂😂