crazymommy Satinnst Benimde boştu canım 14. haftada 17 de gittiğimde 2 ayrı doktora gittim pipi dedi ama testisleri yok
Dzb crazymommy doktor kızada benziyo erkeğe de diyor 😅 ben aslında pekde merak etmiyorum ama eşim ve kaynanam çok meraklılar 😁
crazymommy Bebekileanne Yok kuzum malesef bacak arasını vermedi. Vucut verdi o da hiç bişey gözükmüyor
Bebekileanne crazymommy yok sen nub a göre kız dedin ya benimki de nuba göre kız dediğim bakayım aynı mı USG resimlerimiz bacak arası değil normal USG fotoğrafını varsa istedim
NurtenB crazymommy bizde 12+1 de gittik ama öğrenemedik doktorum da bu haftalarda değişim olabiliyo en net 14 16 arasında net bişey derim dedi 14 haftalık tekrar gidicez bakalım 🥰 hayırlı uğurlu olsun inşallah♥️
Meybuz crazymommy canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah peki şuan kaçıncı haftandasın ne zaman öğrendin yani bende 14. Haftaya kadar hep %70 kız diyolar sinirlendim bekliyorum 21. Haftayı detaylıda öğreneyim dedim çünkü erkek hissediyorum
minikmucizeemaak Merveee1621 Beni biri yanlışlıkla etiketlemiş ve herkes devam ediyor 😂 Canım ben hiç anlamam, hemde hiç. 😂 Sağlıkla gelsin bebişin
Elif_p crazymommy valla canım bizimkinin de 12.haftada boştu hatta doktır kız tahmini yaptı 16.haftada dolmuştu oğluşumun bacak arası bir daha da boşalmadı🤪🤩
NurtenB crazymommy doktorum da ondan bahsetti işte geçen 16 hafta da kız dediğim bebeğe 20 haftada erkek dedim hatta kaç sefer baktım dedi inanadım doktor arkadaşımı çağırdım dedi🤭😂😂sen özele mi devlete mi gidiyosun♥️
Pikachukiz53 crazymommy pek sevinme ben 23 haftada kız olduğunu öğrendim 😂 o haftaya kadar erkek dendi
Pikachukiz53 crazymommy detaylı ultrason ve perinatoloji girdim ikisi de kız dedi o haftaya kadar oğlum diye sevdim garibim kızımı 😂 detaylı ultrason zamanına kadar eğer kıyafet alacaksanız bile unisex renkler almanızı tavsiye ederim