emel16 Seymamurduk adlarıyla yaşasınlar inşAllah:) ediz ismini sevemedik babasıyla birlikte teşekkür ederim canım:)
Shnayse Biz de secenekleri ikiye dusurduk Kuzey Arden ya da Arden Uras koyacagiz ama bakalim hangisi olacak 🙃
Gmzcngi Shnayse arden uras cok güzel olmuş yan yana gelince bence♥️ Bende eşime urasmı koysak demiştim ama bana yabancı isim gibi geliyor ısınamıyorum dedi😢 28 haftalık olduk hala isim yok
Krispiim16 merii07 canım bi tane ismi bulamadım ikinciside çocuk bir yaşına gelince falan karar veriri koyarım heralde bu kararsızlıkla
_nihall Krispiim16 canim nasipse oglusumun adi Ali Eymen koyucaz emirhan,yagız ali,yusuf emir dusunduklerimiz arasindaydi belki sze fikir olur 😊
BurcuY Krispiim16 dışardan isim önerisi de alıosan yeğenimin adı tuğra ❤️ Ben çok beğeniyorum ☺️Ama aşırı hareketli
Krispiim16 ipktos anneme söyledim toprak olsa mı gibisinden başka isim YÖK mü dedi ilerde toprak bey ne öle dedi 😂😂
ipktos Krispiim16 bende erkek olursa Demir istiyorum dedim bizimkiler de isim mi kalmadı madenciliğe soyundun dediler 😂