Krispiim16 Biz bi kaç isim düşündük ama karar veremedik😂 Rüzgar Toprak Poyraz Çağıl Çağan Ayaz Eymen Sizin fikriniz ne kızlar 😂
emel16 Krispiim16 erkek olursa ikinci isim Alp ama ilk isme henüz netleştirmedik cinsiyet belli olunca netleşir zamanla☺️ İlk ismi E ile başlayan bir isim olması ilk tercihim benim de :) iki ismin baş harfleri anne babasının baş harfleri olsun istiyoruz:) ama e işe başlayan içimize Sinen bir isim bulamazsak çok şart değil ☺️
emel16 Krispiim16 Eymen güzelmiş ama bence yanına soyadını da ekleyip kulağa hoş gelip gelmediğine de bakın bence 🥰
Airsoft Asaf koymayında ne koyarsanız koyun...Forum'un yarısı asaf ismine takmış durumda.1-2 yıl sonra ülke nüfusundaki erkeklerin %10'u asaf olacak heralde.yok ömer asaf yok halil asaf her yer asaf.
Leyla_t Airsoft ayy aynen ya korkuyorum isim forumlarına tıklamaya gelen Asaf Aras koyuyor isim kıtlığı yaşanıyor sanırım 😱🤗
ozgeya Krispiim16 Rüzgar,Toprak yanda Çağan💙 bizim de isim listemizde vardı toprak ve çağan,rüzgar’ı da çok beğeniyorum ama yeğenimin ismi olduğu için düşünmedik.ama Doruk Ata koyduk oğlumuzun ismini 💙
Nesrinkrdnz1 Krispiim16 ben Ateş çok istiyordum kimse destek çıkmadı şimdi ikizlerim cinsiyeti belli oldu Efe- Mert olucaklar
Aybuke35 Krispiim16 Ben oğlum olsaydı yaman veya sarp çok istemiştim. Ama isim anlamları ile kişiliklerde çok uyuşuyor mesela rüzgar isminde 2 tanıdığım vardı çok hareketli yerinde duramayan ama zeki toprak çok oturaklı ağırbaşlı gibi