Gmzcngi Shnayse arden uras cok güzel olmuş yan yana gelince bence♥️ Bende eşime urasmı koysak demiştim ama bana yabancı isim gibi geliyor ısınamıyorum dedi😢 28 haftalık olduk hala isim yok
Shnayse Gmzcngi bende cok sevdim ama babamiz Kuzey Arden’i istiyor ilk bebegimiz ben onu o da Beni kirmak istemiyor bakalim dogunca nolacak 37 haftalığız zaten az kaldı 🙂
Gmzcngi Shnayse hayırlısıyla al kucağına canım çokta önemli değil isim ikinizde razı olduktan sonra bizde 28 haftalık olduk artık karar vermem gerekiyor adına süsleri kıyfetleri falan almak icin bakalım insallah karar vericez😂
Shnayse Gmzcngi öyle tabi bütün bebişler sağlıcakla gelsin son zamanlarda çok değişiyor isim ama dediğiniz gibi saglıkla gelsin isim olayı kolaydır herhalde ☺️
Bileciklii Doruk aras düşünüyorduk bızde ama daha net bı karar veremedık Aras sezer olucak gıbı duruyor
emel16 Leyla_t bu isimlerden etrafımızda da çok var ☺️Teşekkür ederim canım. Cinsiyet belli olsun artık hızlandıracağız isim işini bizde☺️
Leyla_t Airsoft ayy aynen ya korkuyorum isim forumlarına tıklamaya gelen Asaf Aras koyuyor isim kıtlığı yaşanıyor sanırım 😱🤗