Sevcanguner hiç kendini korkutma gerçekten beni de korkuttu okuduklarım ama hiç öyle değil zaten jel sürüyor eldivenle 2 parmak bakıyor çekiyor 1 dk bile sürmüyor biraz ayıp olacak ama ilişkiden zevk aldığımız için acımıyor yoksa ondan daha basit bir işlem 🙈🙊

Gulce-35 Aynıyızzzz 1 haftadır ha doğdu ha doğacak diye diye kayinvalidemi memleketten getirttim. Ama bebişten tık yok😄😄

ssseher normalde 41+3 e kadar bekletiliyor. Tehlike bugünden sonrasında diyordu gebe okulundaki ebeler. Özel hastaneyse sezeryana çok meraklı oluyorlar. Tavsiyem evde sancılarınızı bekleyin derim. İnşallah kolay bir normal doğum olur yaa. Dualarim sizinle.

Dilek1903 içime su serptin resmen inan çok korkmuştum ben cevrendekilere o kadar kötü konusuyolar ki hiç teselli eden yok ,🤣

40+3 olduk bekliyoruz baklm normal olacak inş gelirse bebiş🤗

Gulce-35 Bana da bu zamana kadar hiç yapılmadı. 39+4 teyim. Normal doğum yapan bir arkadaşım bana da hiç yapmadılar doğurdum dedi. Gerekli olduğunu düşündükleri kişilere mi yapıyorlar ne

Esray1 benim zorunlu sezeryan yarın gün almaya gideceğim inşallah

Sevcanguner hiç sorma herkes felaket tellalı gibi yani bende neler okudum bağıra bağıra olmuşlar benide tedirgin etmişti biraz doktorlada alakalı olabilir ben dedikleri gibi bir ağrı yaşamadım inşallah sende yaşamazsın kasma kendini

Bestegeren bende panik atak ve gebelik tansiyonu olduğu için zorunlu sezeryan dedi Dr bebeği de senide riske atamam dedi en geç 25 Eylül’de alırız dedi

Dilek1903 amin Allah razı olsun ikimizde sağ sağlık alırız kucağımıza inşallah ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum burda doktor bakıyormuş acilde ebeler bakıyor kendi doktorumdan çok memnunum keşke o bakaaydi

Sevcanguner keşke canım neyse inşallah ebelerin de merhametlisine denk gelirsin hangi şehirdesin bilmiyorum da adanadaki ebeler biraz sıkıntılı devletteki sanki işini zorla yapıyor gibi yapıyorlar illa iyi yapan istisna da vardır ama geneli öyle Allahım sağ salim acısız sancısız kavuştursun amin 😇🙏