Dilek1903 bende 39+5 Nisan kanla karışık geliyor benim iki hafta önce çok ağrısı sancım oldu o zaman olmuştu ntsd çıkmıştı hatta sancım ama ondan sonra öyle bir sancı cekmedim

Sevcanguner çatı için o kadar şey okudum ki inan korka korka gitmiştim ama hiç öyle değilmiş tabi bünyelere göre değişiklik gösterebilir ama 1 dk bile sürmüyor yani öyle çok canım acımadı benim

Sevcanguner doğuma hazırlıyormuş vücut kendini yalancı sancılarla işte canım inşallah sağ salim kavuşuruz ya

Dilek1903 bende korkuyorum herkes çok kotu diyor bende bu hafta gönderirse gitmek istemiyorum hiç ya napcam bilmiyorum

Merveveli bebeğin yerleşme lekeleri oluyor ilk zamanlar ama çoğalırsa yada pembe olursa renk doktora görün kesinlikle

Sevcanguner hiç kendini korkutma gerçekten beni de korkuttu okuduklarım ama hiç öyle değil zaten jel sürüyor eldivenle 2 parmak bakıyor çekiyor 1 dk bile sürmüyor biraz ayıp olacak ama ilişkiden zevk aldığımız için acımıyor yoksa ondan daha basit bir işlem 🙈🙊

Gulce-35 Aynıyızzzz 1 haftadır ha doğdu ha doğacak diye diye kayinvalidemi memleketten getirttim. Ama bebişten tık yok😄😄

ssseher normalde 41+3 e kadar bekletiliyor. Tehlike bugünden sonrasında diyordu gebe okulundaki ebeler. Özel hastaneyse sezeryana çok meraklı oluyorlar. Tavsiyem evde sancılarınızı bekleyin derim. İnşallah kolay bir normal doğum olur yaa. Dualarim sizinle.

Dilek1903 içime su serptin resmen inan çok korkmuştum ben cevrendekilere o kadar kötü konusuyolar ki hiç teselli eden yok ,🤣

40+3 olduk bekliyoruz baklm normal olacak inş gelirse bebiş🤗

Gulce-35 Bana da bu zamana kadar hiç yapılmadı. 39+4 teyim. Normal doğum yapan bir arkadaşım bana da hiç yapmadılar doğurdum dedi. Gerekli olduğunu düşündükleri kişilere mi yapıyorlar ne