Minnonunanasi sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Kaç Haftalık Oldunuz🤰
Dilek1903 amin Allah razı olsun ikimizde sağ sağlık alırız kucağımıza inşallah ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum burda doktor bakıyormuş acilde ebeler bakıyor kendi doktorumdan çok memnunum keşke o bakaaydi
Sevcanguner keşke canım neyse inşallah ebelerin de merhametlisine denk gelirsin hangi şehirdesin bilmiyorum da adanadaki ebeler biraz sıkıntılı devletteki sanki işini zorla yapıyor gibi yapıyorlar illa iyi yapan istisna da vardır ama geneli öyle Allahım sağ salim acısız sancısız kavuştursun amin 😇🙏
Dilek1903 amin cümlemizi inşallah manisadayim
acemianneex
Gelmiyor vallahi
Ebruu3454 10 güne yaklaştım hep kahve azar azar geldi bugun azalmış baya yarın doktora gidicem işte bakalım
Dilek1903 evet insan tedirgin oluyo kontrolle gitmekte fayda var
@“Zeynep-ece”#p28544433bu sıcaklar mahvettti bizi, ölüyorum sanıyorum bazen 😒🥲
acemianneex Bizde bugün 36+0 olduk 😊 heyecan, korku Hepsi birarada
Melos_eymos teşekkür ederim bnm yaklaşık bi haftadır var bu şekilde ağrılarım bugünde karnım sanki aşağı indi gibi hissediyorum baya yakınladık galiba rabbim yardım etsin.🙂
Eslem-karaca bilmiyorum ki burda çoğu kişi yapıldı edildi diye yazıyo ya da ne zaman yapılacağını söylüyo bana doktorum hiç bişey söylemedi pazartesi kontrol var dedi o güne kadar doğurmazsan söylücem yapcaklar mı diye
Merveveli aynen bakalım yarın ne dicek açıklık başladı mı
Dilara_erc1 benimde 6+2 çok yakın gidiyoruz canım🥰
Sevcanguner inşallah ordakiler burdan daha iyidir 🙏
acemianneex 36+4 bizimde haftaya kontrolumz var suana kadar hersey normaldi bu kontrolde dogum sekli tam belli olur herhalde😂
acemianneex 37+2 şimdilik normal doğum gibi görünüyor 🥰🌸
acemianneex 20+3 olduk zaman gecmıyorrrrr 🥹🥹
- Düzenlendi
Subhanaa kızım olacak Allahın izni ile cinsiyet kesinmiş hemde 🥰
acemianneex 37+6 da giricez doğuma
acemianneex tam 39 olduk