Dilek1903 amin Allah razı olsun ikimizde sağ sağlık alırız kucağımıza inşallah ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum burda doktor bakıyormuş acilde ebeler bakıyor kendi doktorumdan çok memnunum keşke o bakaaydi

Sevcanguner keşke canım neyse inşallah ebelerin de merhametlisine denk gelirsin hangi şehirdesin bilmiyorum da adanadaki ebeler biraz sıkıntılı devletteki sanki işini zorla yapıyor gibi yapıyorlar illa iyi yapan istisna da vardır ama geneli öyle Allahım sağ salim acısız sancısız kavuştursun amin 😇🙏

Ebruu3454 10 güne yaklaştım hep kahve azar azar geldi bugun azalmış baya yarın doktora gidicem işte bakalım

@“Zeynep-ece”#p28544433bu sıcaklar mahvettti bizi, ölüyorum sanıyorum bazen 😒🥲

Melos_eymos teşekkür ederim bnm yaklaşık bi haftadır var bu şekilde ağrılarım bugünde karnım sanki aşağı indi gibi hissediyorum baya yakınladık galiba rabbim yardım etsin.🙂

Eslem-karaca bilmiyorum ki burda çoğu kişi yapıldı edildi diye yazıyo ya da ne zaman yapılacağını söylüyo bana doktorum hiç bişey söylemedi pazartesi kontrol var dedi o güne kadar doğurmazsan söylücem yapcaklar mı diye

acemianneex 36+4 bizimde haftaya kontrolumz var suana kadar hersey normaldi bu kontrolde dogum sekli tam belli olur herhalde😂

Subhanaa kızım olacak Allahın izni ile cinsiyet kesinmiş hemde 🥰