Ozge61-meral Acaba nerden anlaşılıyor çatılar dar falan. Bende normal doğum istiyorum Allah nasip ederse. Ama çoğu doktor sezaryene yöneltiyormuş. Çoğu kişiden öyle duydum ama sonuçta herhangi bir problem yoksa tercih meselesi. Yok kilosu fazla olursa sezaryen olacak,yok şöyle olursa sezaryen. Benim erkek kardeşim 4200 olarak normal doğumla gelmiş dünyaya. Ama şimdiki doktorlar acaba neden aa böyle devam ederse çıkaramazsın,doğuramazsın diyorlar ya. Benim de bebeğim gelişim olarak 2 hafta önde. Normal doğum istiyorum ama korkuyorum kilosu biraz fazla olunca hemen sezaryen mi diyecekler acaba 😞

39+0 7 günümüz kaldı gibi gözüküyor ama hiçbir belirtimiz yok ne yazık ki 😭😭😭 pazartesi randevumuz var bakalım çatı muayenesini doktorum bu hafta yapacaktı ama ben ertelemiş bulundum haftaya kaldı 🙈🙈 çok korkuyorum çünkü ama bir faydası yok 🥹🥲

cerenakgl canım çatı kontrolu yapiliyor ya o kemigin yapisini biliyor ebeler doktorlar onun dışında farklı düruyorsa çatı darlığı var yani

Sevval0308 Peki herhangi bir aletle falan mı . Alttan muayene oldum ve canım çok yandı. O aleti özel bölgeme ilerletmesi falan canımı çok yaktı. Doktora sordum çatı muayenesi de böyle zor mu zor demiycem dedi. Alttan muayenede de bir şey yok belki ama ilk defa olduğu için beni çok zorladı, çığlık attım resmen 😞