35+1 🙈
Kaç Haftalık Oldunuz🤰
16.haftadayiz .🥰🥰 Kizlar ultrason fotoğrafında yüzünün şeklini ne zaman görebiliyoruz biraz da olsa 😛
MiaBaslck bende çok özeniyorum 36 yazanlara 🥺 gelir mi o günler acep
37+ 5 🥰🧿👼
Aylinsevim benimde🥺🥺🥺
acemianneex 14. Hafta🥹
Sevval0308 Ayy desene ben gene çok kötü olacağım 😒 ayy düşününce bile içim bi fena oluyor 😣 Neredeyse 1 senedir evliyim daha yeni yeni sorun olmuyor bende acı sızı konusunda. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
acemianneex 37+5 olduk sezeryan olcam 17 temmuzda bekliyoruz bakalım💕
cerenakgl valla normal doğum.istiyorsan çatı muayenesi hiç birşey der cevremdekiler :) bende deneyimlemedim henüz bekliyorum minnosumu ama bana göre bir ağrısı yoktu karşındaki doktor veyahut ebe de çok önemli benim doktorum çok naif davrandi
Sevval0308 İnşallah güzel geçer. 😔
Selos99 39 hafta oldunuz ve hala muayene yapmadimi doktorunuz 38 de yapılıyor normalde. Doktorunuza nazınız geviyorsa endişe edilecek bir durum yok :)
yenibirannis maşallah ❤️
Ben pazartesi günü gitmiştim 750 gr civarıydı
16+3 olduk 🥰
acemianneex 37+6 🥹
cerenakgl inşaallah canım benimm
acemianneex 17+3 olduk bizde ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak 144 günümüz var daha 😊
40+3 olduk bugün bebeğim erkek ve hala sancı nişan su hiç bir belirti yok kafası büyükmüş 10.5cm kilosu 3700 kanala giremiyormuş yarın 6 saat suni sancı ile deneyecekler olmaz ise sezeryanla alacaklar heyecandan ziyade korku saldı birbirimize dua edelim arkadaşlar sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alabiliriz inşallah
Aleynad benimde oluyordu canım sanırım magnezyum eksikliği yapıyormuş ayak ağrısı birkaç hafta oldu geçti sonra ama şişiyor şimdide çok fazla