SimayMiray16 hemen sipariş vereyim eve yayilmadan kurtulmam lazım neyse yandık
Hamam böceği 🤢
Ebrusamet07 bende bir kere gördüm hemen giderleri kapattık bir daha görmedim. Evi ilaçlatıp ozonla temizlik yapıp, giderleri tıkayın.
Ebrusamet07
Afrika’da yaşıyorum burda fazlasıyla var böcek sorunu. Ben hep naftalin kullanıyorum. Ama çocuğunuz var o yüzden tam bikemrdimmsma yine de öneride bulunmak istedim.
Ay ben bir kere yumurta aldım koliyi açar açmaz iki tane fırladı 1 tanesini yakaladım öbürü Bi kaçtı ne böceği olduğunu da bilmiyordum hiç görmemiştim çoğaldıkça çoğaldı deli gibi ürüyorlar kabusa döndü hayatım bir iki bir iki öldürmekle biter dedim bitmedi eşim görünce dedi bunlar eve nasıl geldi diye dedim yumurta kolisiyle geldi hemen ilaçladık heryeri öyle kurtulduk çok hızlı çoğalıyorlar bugün 1 yarın 20 tane oluyorlar
Twobabysmom Allah korusun çok tiksiniyorum bide vurarak öldürünce yumurtaları canlı kalıyormuş diye duydum 😔
Haciosmaninannesi vurarak öldürmüyorum sprey camasir suyu var onunla hemen ölüyor ama sürekli geliyor Bi yerden lavabonun deliğine pecwteli poşet koydum bakalim insaAllah biter
Ebrusamet07 ayyyyyyy orduevinde kalıyorum gece gördüm bu gece hatta vurarak öldürdüm atamadım tiksindim gidince çalışandan rica edicem atması için yumurtaları kalmış mıdır odada ay delircemmmmmmm
Ebrusamet07 aynen 🤮
Ebrusamet07 tqtljm sen kimyasal diye birsey kullanmazsan ilerde daha çok çoğalacak ve hiç baş edemezsin bebeğini n yatağında bile görürsün.malesefki birseyler kullanmak zorundasın az da olsa
gakkoyengee en korktuğum en tiksindiğim şey insaAllah bidaha gormezsiniz
Nezbe lavabonun minik deliğinden geldiğini farkettim orayı kapattım iceridekileri de yine kimyasal ama camasir suyuyla ölüyor diye onunla hallettim dünden beri hiç görmedim biri jel tavsiye etmişti onu sipariş verdim bakalım