Bayerin şırınga şeklinde ilacı var banyoda çocuğun ulaşamayacağı köşelere yere mercimek tanesi kadar sıkın biz kaç defa ilaçlattık ama çare olmadı tek çare bu ilaçta kesinlikle tavsiye ediyorum

Fik yaşadığım yerde akrabam bile yok otelde coxukla çok zor olur 😔gerçi tatil yeri bu mevsimde otel de yoktur

Masalada giderlerde de ızgara var gördüğüm ve geliyor diyebileceğim lavabodaki küçük delik 😔 birde tiksiniyorum mahvoldum

Ebrusamet07 bende bir kere gördüm hemen giderleri kapattık bir daha görmedim. Evi ilaçlatıp ozonla temizlik yapıp, giderleri tıkayın.

Ebrusamet07
        Afrika’da yaşıyorum burda fazlasıyla var böcek sorunu. Ben hep naftalin kullanıyorum. Ama çocuğunuz var o yüzden tam bikemrdimmsma yine de öneride bulunmak istedim.

Ay ben bir kere yumurta aldım koliyi açar açmaz iki tane fırladı 1 tanesini yakaladım öbürü Bi kaçtı ne böceği olduğunu da bilmiyordum hiç görmemiştim çoğaldıkça çoğaldı deli gibi ürüyorlar kabusa döndü hayatım bir iki bir iki öldürmekle biter dedim bitmedi eşim görünce dedi bunlar eve nasıl geldi diye dedim yumurta kolisiyle geldi hemen ilaçladık heryeri öyle kurtulduk çok hızlı çoğalıyorlar bugün 1 yarın 20 tane oluyorlar

Haciosmaninannesi vurarak öldürmüyorum sprey camasir suyu var onunla hemen ölüyor ama sürekli geliyor Bi yerden lavabonun deliğine pecwteli poşet koydum bakalim insaAllah biter

Ebrusamet07 ayyyyyyy orduevinde kalıyorum gece gördüm bu gece hatta vurarak öldürdüm atamadım tiksindim gidince çalışandan rica edicem atması için yumurtaları kalmış mıdır odada ay delircemmmmmmm

Ebrusamet07 tqtljm sen kimyasal diye birsey kullanmazsan ilerde daha çok çoğalacak ve hiç baş edemezsin bebeğini n yatağında bile görürsün.malesefki birseyler kullanmak zorundasın az da olsa

Nezbe lavabonun minik deliğinden geldiğini farkettim orayı kapattım iceridekileri de yine kimyasal ama camasir suyuyla ölüyor diye onunla hallettim dünden beri hiç görmedim biri jel tavsiye etmişti onu sipariş verdim bakalım