Busrata33 Pinklove 3tane ilacım var o yüzden istediğim zaman içiyorum yemek sonrası üçüde sadece demir ilacı günde 2tane sabah akşam içiyorum
birnilmeselesi @Pinklove canısı ben de du bi dk sayayım 8 kullanıyormuşum 🙈🤪 birbrini etkileyecek ilaçların arasında 8 saat var günde bir tane olanlar bunlar diğerlerinde mesela vitaminler için konuşayım 2 vitamin arasına 10-15 dk koysan yeter 🤗
Sevalinkaa Pinklove D vitamini ve multivitamin beni devamlı kusturduğu için 2 güne bir iç o zaman dedi doktor 7 tane olmadığı için bir şey diyemiyorum balım 🤷🏻♀️
Elenora Pinklove magnezyum ve demir ilacımı bir alıyorum kahvaltıdan sonra sabit bi saati yok bi saat geç bi saat erken değişiyor sadece aspirin ilacımı tam. Saat 22 de alıyorum onu da doktor söyledi diye .
Aslan10 Elenora aç karnınıza almanız gerekir ama markayı bilmiyorum içini okuyun yinede ve kahvaltı da peynir süt ürünü tukettiyseniz etkisi yazları 1 2 saat sonra için yada yemek yiyin derim
Aslan10 Pinklove ay bunu görünce kahkaha attım benim eşim ameliyat sonrası 7 8 hapı aynı anda içen insan 😂 eski hemşireyim yarım saate kadar bırakman yeterli ağır ilaçlar değilse antibiyotik gibi 15 dakika da yeterlidir
Marly21 Aslan10 ben antibiyotik sabah akşam aldığım için magnezyum demir ile alıyorum bazen sorun olur mu ki
Marly21 Pinklove yaa şaşırdım doğumda çok jan kaybı oluyor ama her türlü veriliyor diye biliyorum ben doktorunuza güveniyorsanız bilemedim
Aslan10 Marly21 antibiyotigin işlevini azaltır o yüzden antibiyotik ve magnezyum arasına 1 saat bırak ve süt ürünleri tüketme antibiyotik sonrası ve öncesi etkisi azalır yemekten 40 50 dakika sonra içebilrisin antibiyotik
Aslan10 Marly21 demir ilaçları da süt ürünleriyle birlikte alınmaz ve aç karnına alınmalı 6 7 ay düzenli kullanman lazım bazen 1 sene kullanıp değeri yükselmeye var bünye meselesi tabi 6 ayda bi kan verip kontrol ettirmek lazım