Aslan10 Elenora aç karnınıza almanız gerekir ama markayı bilmiyorum içini okuyun yinede ve kahvaltı da peynir süt ürünü tukettiyseniz etkisi yazları 1 2 saat sonra için yada yemek yiyin derim
Aslan10 Elenora sizin için daha iyi kuzu ilacı içip etki almamakdan sa az içip hemen toparlamak daha iyi
Caizint Pinklove hepsini ilk aralıklarla alacaksın bir şey yok ki. Ben genellikle 2-3 şeklinde atıyorum :)
Caizint Pinklove Yani mesela günlük rutinim 1)duphaston- prolutex ve progestan(vajinal) 2)oksapar-duphaston-elenatal 3)prolutex-progestan(vajinal)-folbiol Salı günleri de prolutan ekliyorum düşün :)
Caizint Yani mesela günlük rutinim 1)duphaston- prolutex ve progestan(vajinal) 2)oksapar-duphaston-elenatal 3)prolutex-progestan(vajinal)-folbiol Salı günleri de prolutan ekliyorum düşün :)
birgaripana_ Pinklove eczaneye danış hangi hapı hangisiyle yiyebilirim diye. Bende 5 tane ama 3 birden sabah 2 tanede akşam yiyorum. Bazıları birlikte yenilebiliyor bazıları birlikte yenilince etksiini kaybediyor