Pinklove Kızlar gebelikte içtiğiniz ilaçlar arasında kaç saat bırakıyorsunuz? Her gün 7 tane ilaç içiyorum aralarına bir saat iki saat bırakıyorum ama bir güne yetiştiremiyorum 7 tane ilacı, bazen bir tanesini unutuyorum. Siz ne kadar ara bırakıyorsunuz?
Busrata33 Pinklove 3tane ilacım var o yüzden istediğim zaman içiyorum yemek sonrası üçüde sadece demir ilacı günde 2tane sabah akşam içiyorum
Sevalinkaa Pinklove D vitamini ve multivitamin beni devamlı kusturduğu için 2 güne bir iç o zaman dedi doktor 7 tane olmadığı için bir şey diyemiyorum balım 🤷🏻♀️
kahvesever__ Pinklove benim tek demir ilacım var oda sabah sadece saatini bille söylüyorlar burda şu saat aralıkta için diye
Caizint Pinklove hepsini ilk aralıklarla alacaksın bir şey yok ki. Ben genellikle 2-3 şeklinde atıyorum :)
__mom1 Pinklove benimkiler sadece vitamin takviyesi kronik hastalığım yok. O yüzden doktorun haberi yok sadece kan değerim her ay 1 birim düşüyor 😃 yakında anlar 😄
kahvesever__ Pinklove demirin düşük değil demeki benim çok düşükmuş ondan kullanıyorum birde magnezyum kullanıyorum kalça ağrım için